«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Με 20 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου 2009 στις 7.00 μ.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο Πολυγύρου. Θα συζητηθεί μεταξύ άλλων η λήψη δανείου για την αποπεράτωση του έργου «Κατασκευή Πρότυπου Γηροκομείου Πολυγύρου» αλλά και το αίτημα της μειοψηφίας για εκ νέου συζήτηση του θέματος «Μελέτη επανακαθορισμού των συντελεστών δόμησης εντός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Πολυγύρου». Η συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου 90,8 FM.
Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:
1. Αποδοχή χρηματοδοτήσεων και αναμορφώσεις προϋπολογισμού (Εισηγ.: κ. Χρ. Βορδός)
2. Κατανομή σε σχολικές Επιτροπές για λειτουργικές δαπάνες (Εισηγ.: κ. Χρ. Βορδός)
3. Ανακατανομή χρηματοδότησης από ΥΠ.ΕΣ. (Εισηγ.: κ. Χρ. Βορδός)
4. Έγκριση αγοράς φαρμακευτικού υλικού για ενίσχυση άπορων δημοτών (Εισηγ.: κ. Χρ. Βατζόλας)
5. Έγκριση επιστροφής αχρεωστήτως εισπραχθέντων χρηματικών ποσών ( Εισηγ.: κ. Εμμανουήλ Σύγγελη)
6. Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών, σύμφωνα με το άρθρο 63 παρ. 2 Ν. 3801/2009 (Εισηγ.: κ. Χρ. Βορδός)
7. Έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ ΝΑΧ-ΤΕΔΚ-ΔΗΜΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ για την εφαρμογή προγράμματος προστασίας και φροντίδας των αδέσποτων ζώων (Εισηγ.: κ. Χ. Βατζόλας)
8. Αντικατάσταση μελών στο Δ.Σ. του Ν.Π του Δήμου με την επωνυμία «Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Πολυγύρου» (Εισηγ.: κ. Ευθ. Καρανάσιος)
9. Τοποθέτηση φυσικών εμποδίων (κολωνάκια ή μεταλλικά εμπόδια σε σχήμα Π) έμπροσθεν της Εμπορικής Τράπεζας στον Πολύγυρο (Εισηγ.: κ. Νικόλαο Παπακωνσταντίνου)
10. Τοποθέτηση πινακίδας Ρ40 στον Πολύγυρο (Εισηγ.: κ. Νικόλαο Παπακωνσταντίνου)
11. Επιχορήγηση αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων (Εισηγ.: κ. Γ. Παπαθανασίου)
12. Αντικατάσταση μέλους στην Σχολική επιτροπή 4ου Νηπιαγωγείου Πολυγύρου και αντικατάσταση μέλους στην Ενιαία Σχολική επιτροπή Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ταξιάρχη (Εισηγ.: κ. Χρ. Βορδός)
13. Έγκριση Απολογισμού του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Πολυγύρου οικον. έτους 2006. (Εισηγ.: κ. Γ. Παπαθανασίου)
14. Γνωμοδότηση για την οριοθέτηση- διευθέτηση υδατορέματος εφαπτόμενο στην ιδιοκτησία της κας Ανίτας-Σουλτάνος Γκρέπτσιου εκτός σχεδίου-εντός ζώνης στον Δήμο Πολυγύρου (Εισηγ.: κ. Π. Γκλάβας)
15. Λήψη δανείου για την αποπεράτωση του έργου «Κατασκευή Πρότυπου Γηροκομείου Πολυγύρου» (Εισηγ.: κ. Εμμ. Σύγγελης)
16. Έγκριση 1ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις δρόμων στο Δ.Δ. Ταξιάρχη» με αρ. μελ. 24/2008 (Εισηγ.: κ. Νικόλαο Παπακωνσταντίνου)
17. Έγκριση 1ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις δρόμων στο Δ.Δ. Παλαιοκάστρου» με αρ. μελ. 139/2009 (Εισηγ.: κ. Νικόλαο Παπακωνσταντίνου)
18. Έγκριση πρωτοκόλλου διαπίστωσης βλαβών από θεομηνίες στο έργο «Ασφαλτοστρώσεις δρόμων στο Δ.Δ. Ταξιάρχη» (Εισηγ.: κ. Νικόλαο Παπακωνσταντίνου)
19. Ενίσχυση ενδεών (Εισηγ.: κ. Ζαγγίλας)
20. Λήψη απόφασης σχετικά με το αίτημα της μειοψηφίας για εκ νέου συζήτηση του θέματος «Μελέτη επανακαθορισμού των συντελεστών δόμησης εντός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Πολυγύρου» (Εισηγ.: κ. Κωνσταντίνος Μπογδάνος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: