«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Θα κυνηγήσει το «τρίποντο»!

Θα κυνηγήσει το «τρίποντο»!
Τους τρεις βαθμούς θα κυνηγήσει ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, προκειμένου να αποκτήσει βαθμολογικό πλεονέκτημα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League (22:05, ΑΝΤ-1 / NovaΣΠΟΡ FM 94,6 / sport-fm.gr). Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του, στον πρώτο του εντός έδρας αγώνα σε όμιλο της διοργάνωσης. Αν οι Θεσσαλονικείς θέλουν να έχουν ελπίδες πρόκρισης, τότε πρέπει να πάρουν το «τρίποντο» που θα τους φέρει στην κορυφή του 4ου ομίλου.
Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη θα προσπαθήσουν - με τη βοήθεια του κόσμου του - να ξεπεράσουν το εμπόδιο της κροατικής ομάδας, η οποία αποτελείται από αρκετούς νεαρούς παίκτες και θέλουν να αποδείξουν πως μπορεί να κάνουν μια αξιοπρεπή πορεία στη διοργάνωση. Οι «ασπρόμαυροι» προέρχονται από τέσσερα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα, ενώ οι Κροάτες έχουν σερί επιτυχιών σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.
Ο κ. Δερμιτζάκης θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια........
τον Κρέσιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Μπουσαϊντί, Κοντρέρας, Τσιρίλο και Λίνο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Βιτόλο και Γκαρσία, οι οποίοι στα πλάγια θα έχουν τους Ελ Ζαρ και Βιεϊρίνια. Πιο μπροστά θα παίξει ο Ίβιτς, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μουσλίμοβιτς.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χαλκιάς, Ζουέλα, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Μαλεζάς, Παπάζογλου και Σνάουτσνερ. Εκτός έμειναν οι Φιλόμενο, Αθανασιάδης, Μπαλάφας, Σακελλαρίου, Κουτζαβασίλης και Γιακουμής, ενώ οι Σαβίνι, Κριστιάνο Μοράες δεν έχουν δηλωθεί στη λίστα της UEFA.

Πώς θα αγωνιστούν οι Κροάτες

Με σύστημα 4-2-3-1 θα παρατάξει ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς την Ντιναμό απέναντι στον ΠΑΟΚ. Η κροατική ομάδα έχει εξαιρετικό αήττητο σερί 12 αγώνων σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και γι' αυτό ο 58χρονος προπονητής δεν πρόκειται να αλλάξει σχήμα και παίκτες.

Συγκεκριμένα, ο Χαλίλχοτζιτς θα χρησιμοποιήσει τους: Κελάβα (τερματοφύλακας), Βρσάλικο (δεξί μπακ), Τονέλ, Μπίσκαν (κεντρικοί αμυντικοί), Κουφρέ (αριστερό μπακ), Αντέμι, Μπάντελι (ανασταλτικοί μέσοι), Μοράλες (δεξί χαφ), Τόμετσακ (αριστερό χαφ), Σαμίρ (πιο μπροστά) και Ρουκάβινα (επιθετικός).

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σκέντερ, Ιμπάνιεζ, Μέσαριτς, Μπαρμπάριτς, Καλέγιο, Ετό, Τσάγο, Άντολιτς, Κράμαριτς, Σλέπιτσκα, Μπετσιράι και Ντόντο.
sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: