«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Επίσημη παρουσίαση του t-shirt, της νέας καμπάνιας «Το Κάνω….»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, το κέντρο υποστήριξης εξαρτημένων ατόμων «Όασις» και η υπεύθυνη επικοινωνίας και εθελοντισμού της «Όασις» γιατρός Πόπη Καλαιτζή διοργανώνουν την επίσημη παρουσίαση του t-shirt, της νέας καμπάνιας «Το Κάνω….»  που έχει δημιουργήσει ο σχεδιαστής και εθελοντής του κέντρου, Βασίλης Ζούλιας, την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011, στο bar restaurantOmilos”.
Τα έσοδα από την πώληση των....
t-shirt θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για τις ανάγκες της καμπάνιας «Το Κάνω…. Γιατί Με Νοιάζει» Γίνε Μέρος Της Λύσης Και Εθελοντής Της Όασις.
Ο γνωστός έλληνας designer θα παρουσιάσει ο ίδιος τη σειρά γυναικείων t-shirt που εμπνεύστηκε και σχεδίασε για την νέα καμπάνια της «Όασις» από την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2011 θα πωλούνται στο πολυκατάστημα  Notos Galleries (Στοά Χιρς).
Η καμπάνια «ΤΟ ΚΑΝΩ», υπεύθυνη της οποίας είναι η Πόπη Καλαιτζή, στοχεύει στην αλλαγή της εικόνας του εθελοντισμού και στην προσέγγιση των ενεργών πολιτών. Στόχος της προσπάθειας αυτής είναι η προσέλκυση νέων εθελοντών για το επίτευξη του έργου της «Όασις», όπως επίσης η ενημέρωση και  ευαισθητοποίηση του κόσμου κατά των εξαρτήσεων από το αλκοόλ, τα ναρκωτικά, τον εθισμό στα τυχερά παιχνίδια αλλά και το διαδίκτυο.
Ήδη έχουν ξεκινήσει και  θα συνεχίζουν να πραγματοποιούνται καθ’ όλη την διάρκεια του 2011 δεκάδες ενημερωτικές δράσεις, τόσο στους χώρους της «Όασις», όσο και εκτός, σε διάφορα σημεία της Βόρειας Ελλάδας.
Σε εξέλιξη βρίσκεται και η έρευνα μέσω ερωτηματολογίων που συντάχθηκαν από ψυχολόγους γιατρούς και άλλους επιστήμονες για την καθημερινή και εβδομαδιαία χρήση αλκοόλ, ναρκωτικών και άλλων ουσιών (πχ ψυχοφάρμακα) όπως και τη στάση του πληθυσμού απέναντι στα τυχερά παιχνίδια και το διαδίκτυο.
Τα ερωτηματολόγια καθώς και η επεξεργασία τους γίνεται σε συνεργασία με εθελοντές ψυχολόγους, γιατρούς και άλλους επιστήμονες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: