«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΝΕΟ Δ.Σ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Επανεξελέγη πρόεδρος στην Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής ο Γρηγόρης Τάσιος μετά Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εκπροσώπων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων.
Η Συνέλευση ξεκίνησε με τον απολογισμό δράσεων της τριετίας 2009-2011 από τον Πρόεδρο της και η παρουσίαση του marketing plan 2012 που θα υλοποιηθεί ως επί το πλείστον από τον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής & Marketing Χαλκιδικής.
Η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής γιόρτασε τα...

γενέθλια των 30 χρόνων της με τη συμμετοχή πολλών μελών της και με εκλεκτούς καλεσμένους από το χώρο του τουριστικού γίγνεσθαι, μεταξύ των οποίων ο κ. Αλέξανδρος Βασιλικός, Γ.Γ. Ενωσης Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής, οι οποίοι χαιρέτισαν την εκδήλωση χαρακτηρίζοντας την Ένωση ως έναν από τους πλέον δραστήριους φορείς της χώρας μας.
Στη συνέχεια, οι 100 περίπου συμμετέχοντες άκουσαν με πολύ ενδιαφέρον τα νέα του κλάδου από τον Πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου κο Γιώργο Τσακίρη που τίμησε τη συνέλευση της Ένωσης με την παρουσία του. Το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κος Γιάννης Ρέτσος, ο οποίος ενημέρωσε τους συναδέλφους για το επίπεδο των προκρατήσεων και για τις εξελίξεις σε φορολογικά και ασφαλιστικά νομοσχέδια. Τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς και τις ενέργειες προβολής της Ελλάδας προκειμένου να καθιερωθεί ως προορισμός πρώτων επιλογών, ανέλυσε ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Τ.Ε. κος Ανδρέας Ανδρεάδης ο οποίος παρουσίασε και τις θέσεις του Συνδέσμου στο εργασιακό καθεστώς.
Μετά την εκλογική διαδικασία, η νέα σύνθεση του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής έχει ως εξής:


Πρόεδρος                         Τάσιος Γρηγόριος (Philoxenia Bungalows)
Αντιπρόεδρος                  Ανδρεάδου Ελένη (Sani Resort)
Γενική Γραμματέας        Μυκωνιάτη Ρούλα (Mykonos Paradise)
Ταμίας                              Κουγιώνης Χρήστος  (Sonia Bungalows)
Έφορος                             Τσαπανίδου Όλγα  (Blue Bay Hotel)
Σύμβουλος                        Στέγγου Υλιάννα (Porto Carras Grand Resort)
Σύμβουλος                        Ασλανίδης Θωμάς (Alexandros Palace)

 halkidikinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: