«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Σύσκεψη της Οργάνωσης Γυναικών της ΝΔ Χαλκιδικής 1-6-2012 (φωτογραφίες)

Σύσκεψη της Οργάνωσης Γυναικών της ΝΔ έλαβε χώρα το απόγευμα της Παρασκευής στον Πολύγυρο, υπό την αναπληρώτρια υπεύθυνη γυναικών της ΝΟΔΕ, Ιφιγένεια Κυριάκου. Στη σύσκεψη συμμετείχαν γυναίκες της Αυτοδιοίκησης ,των τοπικών οργανώσεων του νομού καθώς και η......
υποψήφια με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας κα Όλγα Παπαμέτη.
Κατά τη σύσκεψη συζητήθηκαν οι τομείς και τα μέτρα που πρέπει να αναληφθούν όσον αφορά τη στήριξη της οικογένειας και την ισότητα των δύο φύλων. Μεταξύ των προτάσεων των μελών της Οργάνωσης Γυναικών ήταν η εξομοίωση αδειών και των μέτρων προστασίας της μητρότητας των εργαζομένων του δημοσίου με τον ιδιωτικό τομέα, η δημιουργία αρχής για θέματα οικογένειας, η ενίσχυση και επέκταση του μέτρου συνυπηρέτησης για συζύγους εργαζόμενους στο Δημόσιο, ο εξορθολογισμός του επιδόματος πολύτεκνης και τρίτεκνης μητέρας, η μείωση των επιτοκίων των δανείων των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών στο Ταμείο Παρακαταθηκών και δανείων, με βάση τις μειώσεις του νόμου 4024/2011, η θέσπιση ειδικού επιδόματος για έναν μόνο γονέα, η στήριξη του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι».
Η Οργάνωση Γυναικών της ΝΔ έχει προγραμματίσει για τις επόμενες ημέρες σειρά επαφών σε όλο το νομό.




4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Όταν λέμε όλοι, εννοούμε ΌΛΟΙ!"
Εμπρός λοιπόν όλες οι γυναίκες στον αγώνα για μια Ελλάδα "υπεύθυνη" ! Για τα παιδιά μας!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι γυναίκες ξέρουν πολύ καλά τι θα πει "νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών" που λέει ο σύριζα και τι σημαίνει αυτό για τα παιδιά μας!!! Ξυπνήστε Ελληνες!!

Ανώνυμος είπε...

Όταν οι γυναίκες μπαίνουν στον αγώνα κάτι καλό έρχεται

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους κάτι κινείται στη ΝΟΔΕ