«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Η Αρναία των αναμνήσεων (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα αρχεία πολλών Αρναιωτών, υπάρχουν πλήθος  παλιών φωτογραφιών από εκδηλώσεις, επετείους, γάμους, γλέντια  και άλλα ιστορικά γεγονότα της Αρναίας μας.  Εκεί όμως  που βρίσκονται όπως είναι φυσικό δεν...
μπορεί να τις δει κάποιος και έτσι χάνονται σιγά – σιγά οι αναμνήσεις από την ιστορία του τόπου μας. Τον τελευταίο καιρό μετά από προσπάθειες της Πολιτιστικής Εταιρείας Αρναίας, άρχισαν να δημοσιεύονται κάποιες από αυτές, προκαλώντας μεγάλη αίσθηση στους συμπολίτες μας. Και πάλι όμως δεν είναι δυνατόν να έχει κάποιος συνολική πρόσβαση σ΄αυτό το υλικό, γιατί ήταν δημοσιευμένο μαζί με άλλα θέματα στο μενού των ΑΝΤΙΛΑΛΩΝ ή στο facebook. Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε αυτό το ειδικό blog.
    ¨Η Αρναία των Αναμνήσεων¨  λοιπόν είναι κοντά σας, με μοναδικό θέμα  την ανάρτηση όλου αυτού του πολύτιμου υλικού, δίνοντας την δυνατότητα στους απανταχού στο κόσμο συμπατριώτες μας και όχι μόνο, να θυμηθούν με νοσταλγία οι παλιοί και να μάθουν με ενδιαφέρον οι νέοι, την Ιστορία των παππούδων και των πατεράδων μας.
     Η προσπάθεια είναι δύσκολη ,όπως και η συλλογή των αρχείων. Γι΄αυτό ζητάμε την βοήθεια όλων σας με την αποστολή νέου υλικού. Η σελίδα μας θα εμπλουτίζεται χρόνο με το χρόνο, ώστε να αποτελέσει ένα εργαλείο προβολής της Αρναίας μας.
Στέλιος Ρήγας

Δεν υπάρχουν σχόλια: