«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Ο Αντώνης Σαμαράς στα βραβεία Καρδιαγγειακής Ιατρικής που ήταν αφιερωμένα στη μνήμη του πατέρα του Κωνσταντίνου(ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Κάραβελ παραβρέθηκε χθες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με την σύζυγο του, αλλά και τον αδερφό του Αλέξανδρο Σαμαρά, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την απονομή των βραβείων Καρδιαγγειακής Ιατρικής
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο πρωθυπουργός βράβευσε την νοσηλεύτρια Βάλια Ηλιάδου, τιμής ένεκεν στη μνήμη του πατέρα του Κωνσταντίνου, που υπήρξε επικεφαλής της νοσηλευτικής σχολής του Ευαγγελισμού...


Πρόκειται για πρωτοβουλία του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιολογίας (ΕΛΙΚΑΡ) και της Α΄ Καρδιολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ειδικότερα,  απονεμήθηκαν 4 βραβεία: Βραβείο διακεκριμένου Ελληνα ερευνητή με μεγάλη διεθνή αναγνώριση. Βραβείο διακεκριμένου καρδιολόγου με μεγάλη προσφορά στο νοσοκομειακό σύστημα υγείας. Βραβείο καλύτερης επιστημονικής εργασίας νέου ερευνητή (ηλικίας έως 35 ετών). Και βραβείο νοσηλευτή-νοσηλεύτριας με αποδεδειγμένη σημαντική προσφορά στο χώρο.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι κύριοι καθηγητές Χριστόδουλος Στεφανάδης, Παύλος Τούτουζας, Διονύσιος Κόκκινος, αλλά και η ηγεσία του υπουργείου Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος και Μάριος Σαλμάς.
Μάλιστα ο Αντώνης Σαμαράς συνομίλησε με τους καρδιολόγους που ήταν παρόντες και αναχώρησε αργά το βράδυ αφού παρακολούθησε και ένα… ρεσιτάλ πιάνου!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: