«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Διοργάνωση σεμιναρίων τεχνικού ασφαλείας & υγιεινής και ασφαλείας τροφίμων από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής ενημερώνει τα μέλη του ότι προτίθεται να πραγματοποιήσει σεμινάρια ΛΑΕΚ μικρών επιχειρήσεων (1-25 άτομα),  Τεχνικού Ασφαλείας Β΄ κατηγορίας επικινδυνότητας (35 ώρες εκπαίδευσης κόστους 90,00€) και Τεχνικού Ασφαλείας Γ΄ κατηγορίας επικινδυνότητας (10 ώρες εκπαίδευσης, κόστους 40,00 €) και σεμινάρια ΕΦΕΤ για Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων (10 ώρες εκπαίδευσης, κόστους 80,00€).
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν τόσο στον Πολύγυρο στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Επιμελητηρίου, όσο και... σε οποιαδήποτε περιοχή της Χαλκιδικής, εφόσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός ενδιαφερομένων.
Βασική προϋπόθεση για τα μέλη μας που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στα σεμινάρια είναι να είναι ταμειακά ενήμεροι για το τρέχον έτος (2013) στα μητρώα του Επιμελητηρίου και να έχουν καταβάλλει το ανάλογο κόστος του σεμιναρίου.
Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής: 2371024200 – 24300 και στο e-mail.: info@epichal.gr, υπεύθυνη κα Τζηρίτη Γεωργία.
Οι αιτήσεις συμμετοχής υπάρχουν αναρτημένες και στο site του Επιμελητηρίου:  www.epichal.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: