«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΗ

Με τις καλύτερες εντυπώσεις για τον Πολύγυρο και το κοινό του Φεστιβάλ Πολυγύρου αποχώρησαν οι...
συντελεστές της θεατρικής παράστασης «Ο Επιθεωρητής» του Νικολάι Γκόγκολ, η οποία άνοιξε το περασμένο Σάββατο την αυλαία της φετινής διοργάνωσης.
Οι ηθοποιοί δήλωσαν ενθουσιασμένοι με το Αμφιθέατρο Πολυγύρου, την καθαριότητα του χώρου, τη ζεστή φιλοξενία και τη συμμετοχή του κοινού καθ' όλη τη διάρκεια της παράστασης. Κυκλοφόρησαν στην πόλη, απόλαυσαν τον καφέ τους και δοκίμασαν τοπικές γεύσεις σε καταστήματα του Πολυγύρου, συνομίλησαν με τον κόσμο και αντάλλαξαν απόψεις για τον πολιτισμό και το θέατρο ειδικότερα.
Στις αποσκευές τους πήραν μαζί τους δροσερές, γεμάτες χρώμα, φιλόξενες εικόνες από την πρωτεύουσα της Χαλκιδικής, ανανεώνοντας το ραντεβού τους με την πόλη και το κοινό της για την επόμενη φορά που θα ξαναέρθουν.
Και οι θεατές όμως της παράστασης, συμπαραγωγή του Θεατρικού Οργανισμού Ακροπόλ και του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Βέροιας, πέρασαν δύο ευχάριστες ώρες παρακολουθώντας με καλή διάθεση μια κωμωδία επίκαιρη όσο ποτέ, μια ανελέητη σάτιρα της διαφθοράς χωρίς τόπο και χρόνο με σκηνοθέτη τον Σπύρο Α. Ευαγγελάτο και πρωταγωνιστές τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, τον Γιώργο Αρμένη, την Αριέττα Μουτούση, τον Μιχάλη Μητρούση και πολλούς άλλους.
Επόμενη παράσταση του 5ου Φεστιβάλ Πολυγύρου στο Αμφιθέατρο της πόλης η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΗ το Σάββατο 29 Ιουνίου 2013 με τη Μικτή Χορωδία Πολυγύρου, την Ορχήστρα Μοντάζ και αφηγητή τον στιχουργό, Λάκη Τεάζη.
Γενική είσοδος: 5 ευρώ. Παιδιά: δωρεάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: