«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Τρία νέα προγράμματα προώθησης αγροτικών προϊόντων

Τρεις νέες συμβάσεις που αφορούν προγράμματα ενημέρωσης και προώθησης αγροτικών προϊόντων στην εσωτερική αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Τα συγχρηματοδοτούμενα αυτά προγράμματα έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ο συνολικός προϋπολογισμός τους ξεπερνά τα οκτώ εκατομμύρια ευρώ.
Αναλυτικότερα οι συμβάσεις είναι οι εξής:...
1) Πρόγραμμα «Ενέργειες ενημέρωσης και προώθησης σπαραγγιού στην εσωτερική αγορά της ΕΕ (Ελλάδα, Γαλλία και Γερμανία)» με προτείνουσα οργάνωση την «Ένωση Αγροτών Συνεταιρισμένων Καβάλας». Ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος είναι 2.920.000 ευρώ.
2) Πρόγραμμα «Εύρηκα: Ανακαλύψτε τους θησαυρούς της Ευρώπης» με προτείνουσα οργάνωση την «Κουρέλας Α.Ε». Το πρόγραμμα είναι διακρατικό σε συνεργασία με τη Ρουμανία και η ελληνική πλευρά είναι ο συντονιστής του προγράμματος. Τα προς προώθηση προϊόντα ανήκουν στην κατηγορία ΠΟΠ/ΠΓΕ. Συνολικός προϋπολογισμός για την Ελλάδα: 3.198.497 ευρώ.
3) Πρόγραμμα «Ενέργειες ενημέρωσης και προώθησης κρέατος ΑΡΩ(3)ΜΑ στην εσωτερική αγορά (Ελλάδα – Κύπρος)» με προτείνουσα οργάνωση την «Σ. Κουτσιώφτης & ΣΙΑ Ο.Ε». Συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος: 1.998.509 ευρώ.
chalkidiki-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: