«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου. Δωρεάν η συμμετοχή στο τμήμα μουσικής προπαιδείας

Το Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου άνοιξε τις πύλες του, για να καλωσορίσει τους παλιούς και νέους μαθητές του, φίλους της μουσικής, τη σχολική χρονιά 2013-14. Οι εγγραφές ξεκίνησαν στα μέσα Σεπτεμβρίου και συνεχίζονται καθημερινά στο παλαιό Δικαστικό Μέγαρο.

Για το έτος 2013-2014 λειτουργούν τα παρακάτω τμήματα:...

  • Μουσικής Προπαιδείας (ΔΩΡΕΑΝ)
  • Πιάνου
  • Βιολιού
  • Κιθάρας
  • Κλαρινέτου
  • Φλάουτου - Φλογέρας
  • Τσέλου
  • Υποχρεωτικών & Ανώτερων Θεωρητικών: Αρμονία, Αντίστιξη, Φούγκα, Σύνθεση

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου, Γιώργος Παπουτσής τόνισε:
«Η επίδραση της Μουσικής στη διάπλαση του χαρακτήρα των ανθρώπων και ειδικότερα των μαθητών, είναι αδιαμφισβήτητη. Στην προβληματική και ταραγμένη εποχή μας βοηθάει τους μαθητές στην πνευματική και κοινωνική τους ισορροπία, κάτι που σήμερα είναι εξαιρετικά απαραίτητο για την ελληνική κοινωνία, την ηρεμία των γονιών και την ευτυχία των παιδιών. Κι όλα αυτά συντελούνται με τρόπο αβίαστο και ευχάριστο, σε μια γόνιμη συνεργασία με τους αξιόλογους και σοβαρούς Μουσικούς του Ωδείου μας.
Το Ωδείο μας δεν είναι κερδοσκοπική επιχείρηση και δεν λειτουργεί με τους ανελέητους κανόνες (όρους) της αγοράς. Είναι ένας χώρος πολιτισμού, που γεμίζει με πνευματικά και καλλιτεχνικά εφόδια τους μικρούς μας μουσικούς και τους ανοίγει ορίζοντες στον επαγγελματικό στίβο. Όσοι ακολουθήσουν άλλο δρόμο, θα έχουν σφυρηλατήσει μια καλλιεργημένη προσωπικότητα, που πάντα γοητεύει και προοδεύει. Η αθρόα εγγραφή μαθητών στο Δημοτικό μας Ωδείο είναι αυτονόητο πως θα έχει θετικές επιπτώσεις και στο σύνολο της κοινωνίας του Πολυγύρου».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στο 23710 23986 από τις 9.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ. και στο 23710 23086 από τις 3.00 μ.μ. έως τις 8.00 μ.μ

Από το Γραφείο Τύπου
του Δήμου Πολυγύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: