«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Δωρεά βιβλίων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου από τον Σοροπτιμιστικό Όμιλο Ανατολικής Θεσσαλονίκης

Με νέα λογοτεχνικά βιβλία, δωρεά του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Ανατολικής Θεσσαλονίκης, εμπλουτίζεται η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου. Τα βιβλία παρέδωσαν σήμερα το μεσημέρι τα μέλη του Δ.Σ. του Ομίλου στον Δήμαρχο Πολυγύρου, κ. Αστέριο Ζωγράφο.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Ζωγράφος ευχαρίστησε τον Όμιλο για την ευγενική χειρονομία του. Παράλληλα έκανε γνωστές τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής και τα έργα, που βρίσκονται σε...
εξέλιξη για τη βελτίωση των υποδομών, εστιάζοντας στους οδικούς άξονες και τη σύνδεση της πρωτεύουσας της Χαλκιδικής με τη Θεσσαλονίκη και τη Σιθωνία αλλά και στην ανακατασκευή του Δημοτικού Θεάτρου Πολυγύρου. Ενημέρωσε ακόμα τα μέλη του Ομίλου για τις χριστουγεννιάτικες δράσεις για παιδιά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Ανατολικής Θεσσαλονίκης.
Από την πλευρά του το Δ.Σ. Ομίλου ευχαρίστησε το Δήμαρχο για τη φιλοξενία, μίλησε με θερμά λόγια για τον Πολύγυρο και τον προσκάλεσε στην επόμενη εκδήλωση που ετοιμάζει στις 11 Δεκεμβρίου 2013 στη Θεσσαλονίκη.
Τέλος διαπιστώθηκε και από τις δύο πλευρές η επιθυμία για συνεργασία στο μέλλον με σκοπό την υλοποίηση δράσεων και εκδηλώσεων προς όφελος των πολιτών και των επισκεπτών του Πολυγύρου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: