«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Μέτωπο ΠΑΟΚ-ΠΑΟ κατά Σούπερ Λιγκ!

Ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός «τάραξαν» χτες τα νερά του ελληνικού ποδοσφαίρου με την από κοινού προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια (Πρωτοδικείο Αθηνών) σε βάρος της Σούπερ Λιγκ με την οποία ζητούν την ακύρωση της απόφασης, που ουσιαστικά απαγόρευε στις ομάδες, αλλά και στα Μέσα τα οποία συνδέονται με ιδιοκτήτες συλλόγων, την κριτική κατά του Συνεταιρισμού! 

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε στείλει μήνυμα σε ΕΠΟ και Σούπερ Λιγκ στις δηλώσεις που έκανε μετά το ντέρμπι με τον Αρη, όταν είχε πει για την υπόθεση Δώνη: «Είπα να πάμε στα πολιτικά δικαστήρια. Αλλά σε περίπτωση προσφυγής εκεί θα έχουμε ποινή. 
Ας φύγουμε από την...
ομοσπονδία λοιπόν. Επίσης απαιτώ δίκαιη, σωστή διαιτησία. Αν η ΕΠΟ δεν αλλάξει, δε νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ θα συμφωνήσει να παραμείνει στη Σούπερ Λιγκ». Η συμμαχία με τον Παναθηναϊκό δείχνει ότι χτίζεται κοινό μέτωπο κατά της Λίγκας, της ΕΠΟ και του Ολυμπιακού, που έχει ισχυρή θέση. Ενδιαφέρον έχει πλέον και η στάση της ΕΠΟ, καθώς η κίνηση των δύο ομάδων επισύρει τιμωρία (πρόστιμο έως και 300.000 ευρώ ή και μη ορισμό αγώνα, αν το παράπτωμα επαναληφθεί). «Είναι απορία μου γιατί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκαναν προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια προσθέτοντας ένα ακόμα πρόβλημα στο Συνεταιρισμό και στο ελληνικό ποδόσφαιρο», δήλωσε ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, Γιάννης Μώραλης, και πρόσθεσε: «Υπάρχουν κανονισμοί και ποινές για τις ομάδες που προσφεύγουν στα πολιτικά δικαστήρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: