«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Βήμα προς βήμα η διαδικασία μέσω TaxisNet για να βγάλετε νέο κλειδάριθμο

Νέα ταλαιπωρία θα υποστούν όσοι χρήστες των υπηρεσιών taxisnet είχαν εγγραφεί στο σύστημα πριν από το Δεκέμβριο του 2010, καθώς σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, πρέπει να μεταβούν στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. και να παραλάβουν ένα «κλειδάριθμο» με τον οποίο θα πρέπει να ανανεώσουν το λογαριασμό τους. Μάλιστα, στην περίπτωση που οι χρήστες δεν... προχωρήσουν σε αυτή τη διαδικασία, μέχρι την 31 Δεκεμβρίου, ημέρα προθεσμίας, ο λογαριασμός θα κλείσει. Οι φορολογούμενοι της τελευταίες ημέρες δέχονται σχετικό mail από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του υπουργείου μέσα από το οποίο ενημερώνονται για τη διαδικασία, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το iefimerida.gr.
Το κείμενο της επιστολής είναι τυποποιημένο και αναφέρει:
«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ
Αποδέκτης: ............., Username:.............
Αγαπητέ/ή κύριε/α,
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την ΑΥΟ-ΠΟΛ1204 / 29.08.2013 έχει παραταθεί
μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2013 η ισχύς των κωδικών πρόσβασης των χρηστών των
ηλεκτρονικών υπηρεσιών που είναι φυσικά πρόσωπα και ήταν εγγεγραμμένοι πριν
την έναρξη λειτουργίας του νέου TaxisNet, τον Δεκέμβριο του 2010.
Παρακαλούμε, όπως προσέλθετε εγκαίρως στο τμήμα μητρώου οποιασδήποτε Δ.Ο.Υ.
προκειμένου να παραλάβετε τον κλειδάριθμό σας. Στη συνέχεια μπορείτε να
ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας, σύμφωνα με τις ακόλουθες οδηγίες.
Σε περίπτωση που έχετε ήδη παραλάβει κλειδάριθμο από τη ΔΟΥ και έχετε
ενεργοποιήσει το λογαριασμό σας, παρακαλούμε να αγνοήσετε την παρούσα
ειδοποίηση.

Για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας είναι απαραίτητο να γνωρίζετε το συνθηματικό (password) του παραπάνω λογαριασμού. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, θα πρέπει να κάνετε αίτηση επανεγγραφής εδώ πριν επισκεφτείτε τη ΔΟΥ για να παραλάβετε τον κλειδάριθμο της νέας αίτησης.
Επίσης, για τη διευκόλυνσή σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό video εδώ.

Οδηγίες Ενεργοποίησης Λογαριασμού
Ακολουθείστε προσεκτικά τα παρακάτω βήματα ώστε να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας, έχοντας πρόχειρο τον Α.Φ.Μ. σας και τον κλειδάριθμο που έχετε λάβει από τη ΔΟΥ:
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων http://link.minfin.gr/register
Επιλέξτε «Ενεργοποίηση Λογαριασμού» (3η στη σειρά υπηρεσία)
Στη φόρμα που εμφανίζεται με τίτλο «Ενεργοποίηση Λογαριασμού» (Βήμα 1 από 2) συμπληρώστε τα στοιχεία που απαιτούνται (Username, Κωδικό, ΑΦΜ, Κλειδάριθμο με τις παύλες και τους χαρακτήρες της εικόνας) και πατήστε «Επόμενο».

Στη φόρμα που εμφανίζεται με τίτλο «Ενεργοποίηση Λογαριασμού» (Βήμα 2 από 2) επιλέξτε και πληκτρολογήστε ένα νέο κωδικό , πληκτρολογήστε τον ξανά για επιβεβαίωση και πατήστε «Ενεργοποίηση». Από τη στιγμή αυτή ο παλιός κωδικός δεν ισχύει πλέον και έχει αντικατασταθεί από τον καινούργιο που επιλέξατε. Παρακαλούμε κρατήστε τον νέο κωδικό σε ασφαλές μέρος ώστε να μη τον ξεχάσετε.
Κρατήστε τον κλειδάριθμό σας σε ασφαλές μέρος γιατί θα σας χρειαστεί σε περίπτωση που ξεχάσετε το συνθηματικό (password) σας, για την έκδοση νέου.


O ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Κάθε ηλεκτρονικό μήνυμα που σας στέλνουμε από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, εφόσον δεν αποτελεί απάντηση σε προηγούμενο δικό σας, περιλαμβάνει στο πάνω μέρος του το όνομά σας και το όνομα χρήστη (Username). Εάν λάβετε μήνυμα που αναφέρει ότι προέρχεται από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων χωρίς να περιέχει τα στοιχεία αυτά και δεν αποτελεί απάντηση σε προηγούμενο δικό σας μήνυμα, να το διαγράψετε μια και θα είναι πλαστό και πιθανώς να περιέχει κακόβουλο περιεχόμενο. Σε κάθε περίπτωση η Υπηρεσία μας το θεωρεί άκυρο και δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενό του και τις σύμφωνα με αυτό ενδεχόμενες ενέργειές σας.».


πηγή:  thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: