«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

6ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, ώρα 9.15 μ.μ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ
Παντρολογήματα
Νικολάι Γκόγκολ
 Ένας αναποφάσιστος, νωθρός και άτολμος εργένης σκέφτεται επιτέλους να παντρευτεί. Σύμφωνα με τις συνήθειες της εποχής προσλαμβάνει μια προξενήτρα. Ένας επιστήθιος φίλος του υπερθεματίζει ως προς την καταλληλότητα της νύφης. Η συνάντηση στο σπίτι της μέλλουσας συζύγου, όπου καταφθάνουν και άλλοι απίθανοι υποψήφιοι καταλήγει σε φιάσκο. Ένα όργιο ψέματος, συναλλαγής και αρχοντοχωριατισμού μας δίνει μία εικόνα της κοινωνικής ζωής στη Ρωσία των αρχών του 19ου αιώνα. Μία ρωγμή ευαισθησίας και...
δειλής ειλικρίνειας του ζευγαριού συντηρεί την ελπίδα.
Σαν γνήσιος απόγονος του μεγάλου Μολιέρου, ο Γκόγκολ παρουσιάζει τα πρόσωπά του φορτισμένα από τις συνήθειες της εποχής τους, που στην ουσία απέχουν ελάχιστα από τις σημερινές. Η ευκολία με την οποία μπορείς να διολισθήσεις στη φάρσα και το εύκολο γέλιο στο έργο του Γκόγκολ είναι μια παγίδα· στημένη πολύ μελετημένα από τον συγγραφέα! Κι αυτό εντάσσεται στη λοξή του ματιά στον κόσμο. Έναν κόσμο δυσβάσταχτο για τον ίδιο και αστείο για εμάς.
Παίζουν: Γιάννης Μπέζος, Ναταλία Τσαλίκη, Χρήστος Λούλης, Τάσος Γιαννόπουλος, Κώστας Μπερικόπουλος, Δημήτρης Δεγαϊτης, Κατερίνα Λυπηρίδου, Σύρμω Κεκέ, Παναγιώτης Κατσώλης, Όλγα Ιωσηφίδου.
Μετάφραση-Σκηνοθεσία: Γιάννης Μπέζος. Σκηνικά- Κοστούμια: Άγγελος Μέντης. Μουσική: Θοδωρής Οικονόμου. Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ. Βοηθός Σκηνοθέτη: Δάφνη Σταυροπούλου
Γενική είσοδος: 18 ευρώ, μαθητικό (13-17 ετών), φοιτητικό, πολυτέκνων: 15 €, παιδικό (6-12 ετών), ανέργων: 12 €



ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ

Ο Κατάδικός μου
Ελένης Ράντου, Σάρας Γανωτή, Νίκου Σταυρακούδη
Βραβείο καλύτερου νεοελληνικού Ελληνικού Έργου «Κάρολος Κουν» 2012
Μια παράσταση βαθιά ανθρώπινη, συγκινητικά αστεία, που όσο περνά ο καιρός γίνεται όλο και πιο σύγχρονη! Ένα έργο, που πραγματεύεται τους φόβους και τις ανασφάλειές μας και που συγκίνησε βαθιά πολλές χιλιάδες θεατών.
Όταν σε χαλεπούς καιρούς μια παράσταση δημιουργεί τόση συναίνεση, τόση κοσμοσυρροή, τόση σταθερή αποδοχή που ακόμα και την τρίτη χρονιά δυσκολεύεσαι να βρεις εισιτήριο, τότε σίγουρα κάτι καλό τρέχει. Τα υλικά της παράστασης; το μεράκι, η ειλικρίνεια, η απόλυτη διαθεσιμότητα και η γενναιοδωρία.
Δυόμιση ώρες καυστικής ματιάς γύρω από μας, δυόμιση ώρες αλήθειας και κινηματογραφικής ροής, που κάποια στιγμή ξεχνιέσαι αν βλέπεις θέατρο η σινεμά. Κοντινά πλάνα μέσα στις ψυχές μας, στις σκοτεινές μεριές μας, στην ανάγκη μας για αποκλειστικότητα, στην επιθυμία μας να μη γίνουμε ο Κανένας και ο Τίποτα. Η λέξη φοβάμαι ακούγεται απ’ όλους τους ήρωες σε όλους τους τόνους και τα χρώματα.
Δεν πατάμε ανθρώπους μίστερ λέει ένας ξένος. Το ίδιο φεγγάρι βλέπουμε όλοι λέει ο γηραιότερος του θιάσου, καθηγητής ιστορίας στο Πάντειο, που τώρα πια, συμβολικά, πάσχει από αλτσχάιμερ, και μια ανάλυση του τι μπορεί να σου στερήσει ένα άλφα στερητικό από μια φιλόλογο, μας κάνουν να αναρωτηθούμε όχι για το που φτάσαμε εμείς οι νέο-έλληνες αλλά για το ΠΩΣ φτάσαμε ως εδώ.
Μια κατάθεση ψυχής που βρίσκει 3 χρόνια τώρα το δρόμο στις ψυχές του κοινού με τρόπο λυτρωτικό!
Παίζουν: Ελένη Ράντου, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ορφέας Αυγουστίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Δημήτρης Καπετανάκος και ο Μπάμπης Γιωτόπουλος.
Σκηνοθεσία: Γιώργος Παλουμπής. Σκηνικά: Μάγιου Τρικεριώτη. Κοστούμια: Μανώλης Γαλετάκης. Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη. Κίνηση: Αντιγόνη Γύρα. Μουσική Επιμέλεια: Κώστας Ζήκος. Video Art: Άκης Πολύγζος. Φωτογραφίες: Ορφέας Εμιρζάς.
Γενική είσοδος: 18 ευρώ, μαθητικό (13-17 ετών), φοιτητικό, πολυτέκνων: 15 €, παιδικό (6-12 ετών) , ανέργων: 12 €




ΠΕΜΠΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ

Συμπέθεροι από τα Τίρανα
Θανάση Παπαθανασίου, Μιχάλη Ρέππα
Η Πένυ και ο Λυκούργος είναι ένα ευκατάστατο ζευγάρι, που ζει σε μια μεγάλη επαρχιακή πόλη της κεντρικής Ελλάδας. Έχουν μια μοναχοκόρη τη Λίζα, η οποία σπουδάζει στο Λονδίνο. Όλα τους τα προβλήματα μοιάζουν λυμένα. Ζουν σε ένα περιβάλλον νεοπλουτίστικης πολυτέλειας και το όνειρο τους είναι, τι άλλο; Να δουν την κορούλα τους αποκατεστημένη με έναν καλό γαμπρό. Σχεδόν δίπλα απ' το σπίτι τους, έχουν τη μονοκατοικία τους η Πωλίνα, αδερφή της Πένης και ο άντρας της Βασίλης, οι οποίοι ζουν σε ένα αντίστοιχα εύπορο περιβάλλον. Λίγο πριν το Πάσχα, η Λίζα έρχεται από το Λονδίνο με το αγόρι της, ένα νεαρό φοιτητή που γνώρισε στο Λονδίνο, τον Άλφρεντ. Το γεγονός ότι η κορούλα έχει φίλο, είναι ένα σοκ για μια τέτοια οικογένεια, αλλά ευχάριστο σοκ. Ο Άλφρεντ είναι πανέμορφος και πολύ ευγενικός. Οι δυο αδερφές αλλά και οι δυο μπατζανάκηδες ενθουσιάζονται, όταν γνωρίζουν το γαμπρό απ' το Λονδίνο, αλλά πέφτουν απ' τα σύννεφα, όταν μαθαίνουν ότι ο Άλφρεντ δεν είναι Άγγλος. Είναι Αλβανός.
Παίζουν: Γιώργος Παρτσαλάκης, Νικολέτα Βλαβιανού Βασίλης Κούκουρας, Βάνα Ραμπότα, Περικλής Λιανός, Αγγελική Δαλιάνη, Δημήτρης Λέκκος, Βασιλική Δέλλιου, Σταμάτης Τζελέπης.

Γενική είσοδος: 15 ευρώ, μειωμένο 12 €
Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ



ΠΕΜΠΤΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ

Δείπνο με φίλους, του Ντόναλντ Μάργκιουλις
Βραβείο της Ένωσης Αμερικάνων Κριτικών, Βραβείο Lucile Lortel και Outer Critics Circle, Βραβείο Dramatists Guild Hull-Warriner.
Το «Δείπνο με φίλους» ο Γρηγόρης Βαλτινός πρωτοπαρουσίασε στο ελληνικό κοινό με τεράστια επιτυχία πριν δεκατρία χρόνια.
Ένα εξαιρετικό, σύγχρονο έργο, αστείο και συγχρόνως «σκοτεινό», είναι το «Δείπνο με φίλους» του Ντόναλντ Μάργκιουλις, που θα παρουσιάσει ο Γρηγόρης Βαλτινός, μαζί με τον Κλέωνα Γρηγοριάδη, τη Ρένια Λουιζίδου και τη Μπέσυ Μάλφα. Δυο γυναίκες, δύο άντρες, δυο ζευγάρια, τέσσερις φίλοι. Τέσσερις άνθρωποι προστατευμένοι μέσα στο κέλυφος της οικογενειακής ζωής, ζουν την κοινή τους καθημερινότητα ως ερωτευμένοι, ως αντίπαλοι, ως εχθροί και σύντροφοι. Ο ένας αποφασίζει να σπάσει τον σύνδεσμο. Οι συνέπειες αλλάζουν τη ζωή τους για πάντα.
Παίζουν: Γρηγόρης Βαλτινός, Ρένια Λουιζίδου, Μπέσυ Μάλφα, Κλέων Γρηγοριάδης
Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Βαλτινός, ο οποίος έχει κάνει και την απόδοση μαζί με τη Μαριλένα Παναγιωτοπούλου. Σκηνογραφική επιμέλεια και κοστούμια: Γιάννης Μετζικώφ. Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα. Φωτογραφίες και video-art: Θωμάς Χρυσοχοΐδης. Σύνθεση ήχων: Κώστας Εμμανουηλίδης. Βοηθός σκηνοθέτη: Χαρά Μπαλτά.
Γενική είσοδος: 16 €, μειωμένο 12 €
Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ



ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Αντιγόνη Σοφοκλέους
Οργανισμός Ελληνικού Θεάτρου Αιχμή

Όταν ο Κρέων αναλαμβάνει την εξουσία της Θήβας, εκδίδει διαταγή να ταφεί με τιμές ο γιος του Οιδίποδα, Ετεοκλής, και να μείνει άταφος ως προδότης ο αδελφός του, Πολυνείκης, ορίζει δε την ποινή του θανάτου για όποιον παραβεί τη διαταγή του.
Η αδερφή των σκοτωμένων Αντιγόνη, αρνείται να υπακούσει τη διαταγή του Κρέοντα και καλεί την αδελφή της Ισμήνη να θάψουν μαζί το νεκρό. Εκείνη αρνείται και προσπαθεί να αποτρέψει την Αντιγόνη, η οποία αμετάπειστη φεύγει για να εκτελέσει το χρέος της προς τον νεκρό. Ένας από τους φρουρούς του νεκρού, φέρνει την Αντιγόνη, που τη συνέλαβε να προσπαθεί για δεύτερη φορά να θάψει το νεκρό.
Ο Κρέων διατάσσει να την θάψουν ζωντανή σε μια σπηλιά. Ούτε ο γιός του και μνηστήρας της Αντιγόνης, Αίμων κατάφερε να τον κάνει να αλλάξει γνώμη.
Η Αντιγόνη θυσιάζεται και γίνεται φωτεινό παράδειγμα αξιοπρέπειας και Αρετής.
ΠΑΙΖΟΥΝ: Φωτεινή Φιλοσόφου, Γιάννης Νικολαΐδης, Τάσος Πολιτόπουλος, Γιώργος Γεωργίου, Μαριέτα Αντιβάση, Βασίλης Ασημακόπουλος, Κώστας Κλάδης, Κοραλία Ροδίτη, Χρήστος Κανέλλης.
ΧΟΡΟΣ: Γ. Χουσάκος, Τ. Πολιτόπουλος, Γ. Γεωργίου, Κ. Κλάδης, Β. Ασημακόπουλος, Μ. Αντιβάση, Κ.Ροδίτη και Χ.Κανέλλης.
Μετάφραση: Κώστας Πολιτόπουλος. Σκηνοθεσία: Γιάννης Νικολαΐδης. Μουσική: Σταμάτης Παπαδάκης. Σκηνικά: Μιχάλης Αγγελάκης, Κοστούμια: Όλγα Σχοινά. Φωτισμοί: Στέφανος Κομιανός. Βοηθός σκηνοθέτη: Σπύρος Κωνσταντούλας.
Γενική είσοδος: 15 ευρώ, μειωμένο 10 €, προπώληση 12
Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ



ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ
(Ώρα έναρξης 21.15)


ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ
Ο Σύλλογος Πολυγυρινών Θεσσαλονίκης παρουσιάζει την ορχήστρα του Κώστα Τσολοδήμου σε διαχρονικά, ελληνικά και ξένα, μελωδικά τραγούδια, στο προαύλιο του Δημαρχείου.







ΠΕΜΠΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ
Η Swing μπάντα Speakeasies στην αυλή της γκαλερί του Συλλόγου Καλλιτεχνών Πολυγύρου. Ενίσχυση συλλόγου 5 €.








ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
H Rhythm & Blues μπάντα Rusty Caddilacs στο πάρκο των Έξι Βρύσεων.







ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ
4ο Χορευτικό Αντάμωμα παραδοσιακών χορών. Συμμετέχουν χορευτικά τμήματα από τη Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη. Παλιό Δημοτικό Σχολείο Παλαιόχωρας. Ώρα έναρξης: 20:00. Οργάνωση Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιόχωρας.


ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Η μπάντα Underwater Lilies (του δασκάλου του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου), Μιχάλη Πιπέρκου, στη σκάλα Γερακινής σε γνωστές Jazz μελωδίες.







ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ «ΠΑΥΛΟΣ ΤΑΣΙΟΣ»
Δευτέρα και Τρίτη: Βραβευμένες ταινίες του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας. Τετάρτη: Προβολή της ταινίας του Πολυγυρινού σκηνοθέτη Παύλου Τάσιου, «Ναι μεν αλλά». (Η ταινία είναι ακατάλληλη για ανηλίκους. Στην ταινία υπάρχουν πλάνα από τον Πολύγυρο των αρχών της δεκαετίας του ’70). Στον κήπο της γκαλερί του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Πολυγύρου.
Στο χώρο θα εκτίθενται έργα τέχνης με θέμα το σκιάχτρο από το 1ο Πανηγύρι Τέχνης.



ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ
Η κυρία Προέδρου. Θεατρική παράσταση από την Πολιτεία Θεάτρου στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου Γαλάτιστας.



ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ
Συναυλία ελληνικής μουσικής. Φιλική συμμετοχή: Λιζέτα Καλημέρη.




ΓΙΟΡΤΕΣ
10-11-12-13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΛΥΝΘΟΣ Γιορτή Ελιάς Οργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Ολύνθου
13-14-15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΒΡΑΣΤΑ Γιορτή Κούμαρου Οργάνωση: Σύλλογος Γυναικών Βραστάμων
29-30-31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ Γιορτή Μανιταριού Οργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Ταξιάρχη
5-6-7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ 4η Γιορτή Κτηνοτροφίας Με τη συμμετοχή των φορέων της Γαλάτιστας



ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ – ΕΚΘΕΣΕΙΣ
ΚΑΛΥΒΕΣ, 18 έως 27 ΙΟΥΛΙΟΥ
4η Γενική Έκθεση Τοπικών Προϊόντων.
Τοπικά παραδοσιακά προϊόντα, χειροποίητα κοσμήματα, αγιογραφία, φυτικά καλλυντικά, βότανα, λαϊκή τέχνη, κεριά. Οργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Καλυβών «Μηκύβερνα».

ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ, 19 έως 21 ΙΟΥΛΙΟΥ
1η Πανηγύρι Τέχνης με θέμα το Σκιάχτρο στον Άγιο Δημήτριο.
Δεκαπέντε αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες, ένας αμπελουργός – οινοποιός και κάποιοι φίλοι σε μια προσπάθεια να δοθεί μορφή στο σκιάχτρο… “με άχυρα και κουρέλια” σ' ένα 3ήμερο αγροτικό πανηγύρι – καλλιτεχνικό δρώμενο στο αγρόκτημα – οινοποιείο του Χρήστου Τσιπέλη, στην περιοχή Αγ. Δημήτριος.
ΨΑΚΟΥΔΙΑ, 7 έως 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
6η Γιορτή οικολογικής γεωργίας – χειροτεχνίας.
Έκθεση οικολογικών αγροτικών προϊόντων και χειροτεχνημάτων, μουσική και διασκέδαση με τη συμμετοχή καλλιεργητών και χειροτεχνών από όλη την Ελλάδα. Πρόταση που απαντάει στα αδιέξοδα του σημερινού τρόπου ζωής. Ώρες λειτουργίας: 19:00 – 23:00.
ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ, 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Έκθεση χειροποίητων δημιουργιών των μελών του Κέντρου Ημέρας "ΑΝΑΤΟΛΗ". Πεζόδρομος Πολυγύρου, απέναντι από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναού Αγίου Νικολάου. Ώρες Λειτουργίας: 9:00 – 14:00.
ΓΕΡΑΚΙΝΗ, 15 έως 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
2η Έκθεση Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Πολυγύρου. Αποθήκες μεταλλείων στην παραλία Γερακινής.


ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ
12 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ Φεστιβάλ Ένωσης Νεολαίας Αγίου Προδρόμου.
Η καρδιά της νεολαίας Αγ. Προδρόμου χτυπά ανανεωμένα και σας προσκαλεί στο 3ο party της στο χώρο του πάρκου με θέα το ποτάμι με τους Κυριάκο Παπαηλία και Μπέλα Μέρη. Έναρξη: 21.30
10-18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ Συνάντηση μελών Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Νέων.
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων Ελλάδας συγκεντρώνει 250 νέους από όλη την Ευρώπη, 15-25 ετών, με στόχο τη διαπολιτισμική συζήτηση και ανταλλαγή ιδεών. Η δράση του teambuilding, που θα πραγματοποιηθεί στη Δημοτική Κατασκήνωση Μεταμόρφωσης, εκτός από την αιγίδα του Δήμου Πολυγύρου τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Γενικού Γραμματέα του Συμβουλίου της Ευρώπης.
8,9,10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ 2ο Φεστιβάλ Γαλάτιστας.
Το 2ο Festival Γαλάτιστας θα πραγματοποιηθεί στις 8, 9 και 10 Αυγούστου από τους συλλόγους Νεολαίας Γαλάτιστας, ΑΟ Γαλάτιστας και ΑΣ Ανθεμούς. 1η ημέρα: Συναυλία με τους Fanela Rige, Dj Andrew Kilindrea. 2η ημέρα: Πολιτιστικά δρώμενα. Dj Antonio & Giuliano Junior. 3η ημέρα: πάρτι ελεύθερης έκφρασης, χρωματοπόλεμος. Dj Alexandros Detsaridis. Στο εξωκλήσι Αγίας Παρασκευής.

ΣΚΑΚΙ
ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Ο Σκακιστικός Όμιλος Πολυγύρου διοργανώνει ανοιχτό τουρνουά σκακιού στο καφέ Τιβέριους. Ώρα έναρξης: 17.00. Ακολουθεί επίδειξη σε επιδαπέδιο σκάκι από μετρ, στο θεατράκι του πάρκου Γυμνασίου.

ΒΙΒΛΙΟ
16 ΙΟΥΝΙΟΥ – 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
Ό,τι κι αν σκέφτεσαι σκέψου το αντίθετο!

Οι αντίθετοι κόσμοι συναντιούνται στη βιβλιοθήκη μας. Εκδηλώσεις από 16 Ιουνίου έως 11 Αυγούστου, για παιδιά 5-12 ετών, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: ΙΣΟΓΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 2371021420 | www.polygyros.gr | FaceBook Group: Φεστιβάλ Πολυγύρου



Δεν υπάρχουν σχόλια: