«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Δήλωση του βουλευτή Ευθύμη Καρανάσιου, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή στα ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ

Ευχαριστούμε που μας κάνατε περήφανους με την επιτυχία σας.

Συγχαρητήρια στις νέες και τους νέους της Χαλκιδικής που κέρδισαν τον αγώνα της εισαγωγής τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας, κάνοντας το μισό βήμα για την...
επιτυχία των επαγγελματικών τους στόχων. Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου γιατί ακόμα μία χρονιά ο τόπος μας, μετράει πάμπολλες επιτυχίες στο χώρο της εκπαίδευσης κι αυτό γεμίζει με ικανοποίηση και περηφάνεια όλους τους συντοπίτες μας και ιδιαίτερα τους γονείς και τους καθηγητές τους.
Εύχομαι σε όλους καλή πρόοδο και να πετύχουν όλους τους στόχους τους. Σε μια εποχή δύσκολη, όπως αυτή που ζούμε, η προσήλωση και ο διαρκής αγώνας για την κατάκτηση του ονείρου τους αποκτά ξεχωριστή σημασία και ιδιαίτερη αξία.

Στους υποψήφιους και τις υποψήφιες που φέτος, παρά την προσπάθεια τους, δεν κατόρθωσαν το επιθυμητό, θέλω να τους συγχαρώ για την προσπάθεια και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες που ακολουθούν για την κατάκτηση των καινούργιων στόχων που επιβάλλεται να θέσουν. Τους θυμίζω επίσης ότι αυτή η χαμένη μάχη δεν πρέπει να τους απογοητεύσει αλλά να τους πεισμώσει για να κερδίσουν την επόμενη προσπάθεια, γιατί πάντα η προσπάθεια στο τέλος ανταμείβεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: