«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Ευχές του Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εν όψει των εορτών της Πρωτοχρονιάς και του ερχομού του Νέου Έτους επιθυμώ να απευθυνθώ σε όλο το προσωπικό των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και να ευχηθώ ολόψυχα Yγεία, Χαρά, Ειρήνη και κάθε ατομική και οικογενειακή Ευτυχία.
Με την ευκαιρία αυτή οφείλω να...
ευχαριστήσω όλους τους Συναδέλφους Πυροσβέστες για τον επαγγελματισμό και την συνέπεια που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς που φεύγει.


Οι προσπάθειες του Πυροσβεστικού Προσωπικού ήταν αξιέπαινες και προέβαλλαν με τον καλύτερο τρόπο το υψηλό επιχειρησιακό επίπεδο με τον οποίο τα στελέχη του Σώματος εκτελούν τα καθήκοντά τους προς όφελος της Πατρίδας και της κοινωνίας γενικότερα.


Οφείλω επίσης να ευχαριστήσω για την συμπαράστασή τους, όλους τους Φορείς της Κεντρικής Μακεδονίας που στάθηκαν αρωγοί σε όλες τις επιχειρησιακές ανάγκες της Περιφέρειας μας.

Με αυτές τις σκέψεις, σε όλους τους Συναδέλφους και ιδιαίτερα σε αυτούς, που το καθήκον τους κρατάει μακριά από τις οικογένειές τους, εύχομαι και πάλι ολόψυχα ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2015. 


Ο

Διοικητής Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας Αρχιπύραρχος Π.Σ. Αθανασόπουλος Χρύσανθος

Δεν υπάρχουν σχόλια: