"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Δύο Μαθήτριες του Γυμνασίου Πολυγύρου με μεγάλες διακρίσεις το σχολικό έτος 2014-2015!!!

Ο Δ/ντής του Γυμνασίου Πολυγύρου και τα μέλη του Συλλόγου διδασκόντων καθηγητών αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τα ειλικρινή και θερμά τους συγχαρητήρια  για τις μεγάλες διακρίσεις  που πέτυχαν δύο μαθήτριες του Γυμνασίου. Η κ. Χλιούμη Καλλιόπη σε μαθηματικό διαγωνισμό και η κ. Βλάχου Στεργιάνα Τσόπελα σε λογοτεχνικό διαγωνισμό. Συγκεκριμένα...

Η μαθήτρια Χλιούμη Καλλιόπη της Β’ Γυμνασίου, διακρίθηκε μεταξύ των συμμετεχόντων στον Πανελλήνιο διαγωνισμό «Θαλής» που οργανώθηκε από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρία (ΕΜΕ) και  είχε την ευκαιρία να διαγωνιστεί και στην επόμενη φάση.
Η μαθήτρια Βλάχου Στεργιάνα Τσόπελα της Β’ Γυμνασίου, κατέκτησε την 2η θέση μεταξύ πολλών συμμετεχόντων στον 3ο  Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό    Εφηβικού Διηγήματος και Ποίησης  «Γρηγόρης Πεντζίκης» στην κατηγορία Πεζογράφημα.
Η διάκριση των μαθητριών αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το σχολείο μας. Αποδεικνύει ότι  οι ιδιαίτερες κλίσεις και ικανότητες των μαθητών μας ενισχύονται μέσα στο σχολείο με τη διαρκή και ουσιαστική στήριξη των καθηγητών τους.  Πάνω απ΄ όλα όμως αναδεικνύει τους νέους μας που αποτελούν την ελπίδα της κοινωνίας και του τόπου μας.
Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές μας να επιδιώκουν πάντα και να κερδίζουν διακρίσεις που θα δίνουν φτερά στους ίδιους, θα κάνουν περήφανους τους  γονείς και τους δασκάλους τους αλλά και την ιδιαίτερη πατρίδα τους.  


Ο Διευθυντής
 

     ΜSc Πασπαλάς Σταμάτης
Φυσικής Αγωγής

Δεν υπάρχουν σχόλια: