«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Ο Γιώργος Κούδας στους "Επίμονους Θεσσαλονικείς"

Στον ποδοσφαιριστή Γιώργο Κούδα αφιερώνει το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜ-Θ την όγδοη εκδήλωση της σειράς με γενικό τίτλο «Επίμονοι Θεσσαλονικείς».
Την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, στις 19.00, στην αίθουσα του Ιδρύματος (Μορκεντάου 1, 1ος όροφος), θα μιλήσουν για τον ποδοσφαιριστή, που έχει εγγραφεί στη μνήμη της πόλης ως εμβληματική προσωπικότητα εντός κι εκτός...
γηπέδων, οι δημοσιογράφοι Νίκος Καρράς, Κώστας Μπλιάτκας, Ντίνος Καραμητρούσης και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Χρήστος Τερζανίδης.
Οι  «Επίμονοι Θεσσαλονικείς» είναι προσωπικότητες που με την προσήλωσή τους στην παραγωγή έργου μέσα στο ασταθές (άλλοτε γόνιμο κι άλλοτε εχθρικό) περιβάλλον της νεότερης Θεσσαλονίκης κόμισαν χαρακτηριστικά στοιχεία στο πρόσωπο της και, με μια διαδικασία αλληλεπίδρασης, συνάρτησαν με αυτήν τη δική τους ταυτότητα. Μέχρι στιγμής έχουν ενταχθεί στον κύκλο αυτό ο εκδότης του περιοδικού «Εντευκτήριο» Γιώργος Κορδομενίδης, ο φωτοειδησεογράφος Γιάννης Κυριακίδης, ο αστροφυσικός Γιάννης Σειραδάκης, ο αρχιμανδρίτης Γερβάσιος Ραπτόπουλος, ο θεατρολόγος Νικηφόρος Παπανδρέου, ο μουσικός και συγγραφέας Σάκης Παπαδημητρίου, ο συγγραφέας Θωμάς Κοροβίνης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: