«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Προετοιμασίες του Συλλόγου Καρναβαλικών Εκδηλώσεων του Δήμου Πολυγύρου για τη φετινή αποκριά


Με πολύ μεράκι ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες του Συλλόγου Καρναβαλικών Εκδηλώσεων Διευρυμένου Δήμου Πολυγύρου για τη φετινή αποκριά.
Το βεστιάριο του συλλόγου, που σε εθελοντική βάση διαχειρίζεται περισσότερες από 3.000 αποκριάτικες στολές, ανοίγει για το κοινό από τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016, προκειμένου μικροί και μεγάλοι να «ζήσουν» το καρναβάλι, να μεταμφιεστούν και...

να διασκεδάσουν στους δρόμους και τις πλατείες, στα πάρτι, τους χορούς και τις βραδινές εξόδους. 
Οι επιλογές είναι κυριολεκτικά απεριόριστες… Ήρωες κινουμένων σχεδίων, ταινιών και παραμυθιών, πειρατές, σπανιόλες, ταυρομάχοι, αρλεκίνοι, πολεμιστές, βασιλιάδες, πριγκίπισσες, νεράιδες, μάγισσες, πεταλούδες, καραμέλες και πολλές, πολλές άλλες ενοικιάζονται σε τιμές από 5 έως 8 ευρώ. Φέτος οι καινούριες στολές, που θα προστεθούν στο τεράστιο υλικό του συλλόγου, ξεπερνούν τις 200 με θέματα επίκαιρα, χρώματα και σχέδια εξαιρετικά ελκυστικά. Τα κοστούμια συνοδεύονται και από τα απαραίτητα αξεσουάρ ενώ οι εθελοντές του συλλόγου μπορούν με τις δικές τους προτάσεις να κάνουν πιο εύκολη την επιλογή της κατάλληλης για τον καθένα στολής. Οι ώρες λειτουργίας του βεστιαρίου του Συλλόγου Καρναβαλικών Εκδηλώσεων Διευρυμένου Δήμου Πολυγύρου, που βρίσκεται απέναντι από τις Έξι Βρύσες είναι 10:00 – 14:00 και 18:00 – 21:00 καθημερινά από τις 22/2 (κλειστά την Κυριακή 13 Μαρτίου 2016).
Ο Σύλλογος Καρναβαλικών Εκδηλώσεων Διευρυμένου Δήμου Πολυγύρου, που από το 2009 κάνει αισθητή την παρουσία του σε όλα τα μεγάλα πολιτιστικά δρώμενα του δήμου, φροντίζει και για τις στολές των σχολείων και των ομάδων καρναβαλιστών, που θα λάβουν μέρος στη μεγάλη παρέλαση της Κυριακής 13 Μαρτίου στο κέντρο του Πολυγύρου. Την ίδια στιγμή διαθέτει δωρεάν σε όλα τα σχολεία στολές για τις γιορτές, που οργανώνουν καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Την περίοδο της αποκριάς εξυπηρετεί με στολές και τα καταστήματα διασκέδασης της πόλης. Εξάλλου αναλαμβάνει και το στολισμό της πόλης φτιάχνοντας τα χειροποίητα πανό των επαγγελματιών, χειροποίητους κλόουν και μάσκες. Και φέτος θα πάρει μέρος στην αποκριάτικη παρέλαση με θέμα έκπληξη…


Ο αποκριάτικος χορός του θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 στο bar Stoa με ελληνικό πρόγραμμα από τις 22:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: