"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Ο καιρός την Μ.Εβδομάδα στη Χαλκιδική

Σύμφωνα με τον Μετεωρολογικό Σταθμό Ν. Μουδανιών, άστατος θα είναι ο καιρός την Μεγάλη Εβδομάδα στη Χαλκιδική.
Σήμερα Μεγάλη Δευτέρα ο καιρός θα είναι γενικά καλός με λίγες νεφώσεις μόνο στις ορεινές περιοχές. Από το μεσημέρι και μετά θα ενισχυθούν αρκετά οι νοτιοανατολικοί άνεμοι στις παραθαλάσσιες περιοχές κυρίως που θα φτάσουν τα 5 με 6 μποφόρ.
Μέσα στη νύχτα προς την Μεγάλη Τρίτη θα έχουμε...
ένα πέρασμα βροχών από τα δυτικά προς τα ανατολικά του νομού, ώστε την ημέρα ο καιρός και πάλι να έχει βελτιωθεί παντού αλλά αυτήν την φορά θα φυσήξει δυνατός βαρδάρης που θα φτάσει στις θαλάσσιες περιοχές-κυρίως στην Κασσάνδρα και την δυτική παραθαλάσσια Χαλκιδική- αλλά και στις ορεινές περιοχές από τον Πολύγυρο και δυτικότερα τα 6 με 7 μποφόρ.
Την Μεγάλη Τρίτη επίσης θα κάνει ψύχρα με την θερμοκρασία αλλά και την υγρασία να σημειώνουν πτώση τριών περίπου βαθμών σε σχέση με τις σημερινές τιμές.
Την Μεγάλη Τετάρτη ο καιρός θα είναι και πάλι αίθριος με ψύχρα τις πρωινές ώρες και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας κατά την ημέρα.
Την Μεγάλη Πέμπτη κανένα πρόβλημα για τους εκδρομείς που θα έρθουν στην περιοχή μας και γενικά κανένα πρόβλημα δεν θα δημιουργήσει ο καιρός στις μετακινήσεις στους δρόμους, αφού ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις.
Την Μεγάλη Παρασκευή σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία αναμένεται άστατος καιρός με νεφώσεις και λίγες βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες αλλά κατά την περιφορά του επιταφίου δεν θα υπάρξει πρόβλημα.
Το Μεγάλο Σάββατο άλλα και την Κυριακή του Πάσχα πάντα σύμφωνα με τα σημερινά μετεωρολογικά στοιχεία ο καιρός θα είναι πολύ καλός με ηλιοφάνεια αλλά αφήνουμε και ένα μικρό ποσοστό για πρόσκαιρες βροχές το μεσημέρι.
Η θερμοκρασία από την Μεγάλη Τετάρτη και μετά θα σημειώσει μικρή άνοδο.
Την Κυριακή του Πάσχα θα πρέπει να υπολογίζουμε γύρω στους 22 με 23 βαθμούς στις παραθαλάσσιες περιοχές το μεσημέρι και γύρω στους 18 με 20 βαθμούς στις πιο ορεινές περιοχές της Κεντρικής Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: