«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Προβλήματα από τη βροχόπτωση στη Χαλκιδική (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ποτάμι μετατράπηκαν οι δρόμοι της Πορταριάς από τα ορμητικά νερά της βροχής. Οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες έμειναν εγκλωβισμένοι μέσα γιατί το μικρό χωριό του δήμου Ν.Προποντίδας μετατράπηκε σε …Βενετία.
Οι πλημμυρισμένοι δρόμοι δεν είναι φαινόμενο άγνωστο για τους κατοίκους της Πορταριάς. Oταν ο όγκος του νερού της βροχής είναι μεγάλος, ο χείμαρρος κατεβάζει στο...
κέντρο του χωριού όλο το νερό, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να διακόπτεται.





Τα σημερινά δυσμενή καιρικά φαινόμενα έπληξαν την Πορταριά, αλλά και άλλες περιοχές του δήμου Ν.Προποντίδας. Στα Ν.Μουδανιά η περιοχές του Δημοτικού Σταδίου της πόλης και των αποθηκών της Ένωσης αντιμετώπισαν και πάλι πρόβλημα από τα νερά της βροχής.

Στο μεταξύ, παγίδες κρύβει το οδικό δίκτυο του νομού, καθώς σε πολλά σημεία υπάρχουν μεγάλες ποσότητες νερού που καθιστούν προβληματική την κυκλοφορία, ενώ νερά από παρακείμενα χωράφια και φερτά υλικά μεταφέρθηκαν στο οδόστρωμα. Στις εικόνες φαίνεται ποια είναι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο Μουδανιών – Σιθωνίας στο ύψος του Αγίου Μάμα, εκεί όπου χθες σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα και ένας 22χρονος έχασε άδικα τη ζωή του.



της Βικτωρίας Καρακούση
halkidikinews.gr