«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Στη γιορτή τοπικών προϊόντων του Πολυγύρου «το γλυκό της Μίνας»

Από 18 έως 21 Αυγούστου στον πεζόδρομο της πόλης
Με τη συμμετοχή σε μία ακόμη εκδήλωση αποχαιρετούν το φετινό καλοκαίρι οι υπέροχες γεύσεις από «το γλυκό και τη μαρμελάδα της Μίνας». Μια σύγχρονη και οργανωμένη επιχείρηση στον τομέα της Οικοτεχνίας με έδρα τον Πολύγυρο Χαλκιδικής.
Μετά την επιτυχή παρουσία σε δύο εκθέσεις στις...
Καλύβες και τα Ψακούδια, «το γλυκό της Μίνας» θα λάβει μέρος στη 2η γιορτή ανάδειξης τοπικών προϊόντων και πολιτιστικών εκδηλώσεων με τίτλο "Γεύση, Παράδοση, Πολιτισμός", που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Πολυγύρου με το Μορφωτικό, Πολιτιστικό, Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο «Αριστοτέλης» και θα διαρκέσουν έως τις 21 Αυγούστου.
Από το 1987 η οικογένεια Στιβαχτάρη καλλιεργεί στο κτήμα Βάκη στο δάσος του «Τσουκαλά» 910 δέντρα κερασιάς με πέντε διαφορετικές ποικιλίες κερασιού ενώ από το 2013 γίνεται η επεξεργασία του προϊόντος και παρασκευάζεται χειροποίητα παραδοσιακό σπιτικό γλυκό του κουταλιού και μαρμελάδα βασισμένα σε συνταγές από τα παλιά. Χωρίς συντηρητικά και με τις προδιαγραφές που διέπουν την επεξεργασία τροφίμων.

Η μαρμελάδα και το γλυκό διατίθενται σε συσκευασίες των 450 και 900 γραμμαρίων. Για τις ιδιαίτερες διατροφικές συνήθειες και επιλογές τα προϊόντα με την επωνυμία «Το γλυκό της Μίνας» παρασκευάζονται επίσης με στέβια και καστανή ζάχαρη.
Όλο το χρόνο «το γλυκό της Μίνας» μπορείτε να το βρείτε στον Πολύγυρο στο «Κτηματομεσιτικό Στιβαχτάρης», σε επιλεγμένα καταστήματα, όπως το Μανάβικο Χαλκιάς στον Πολύγυρο ενώ γίνονται δεκτές και ηλεκτρονικές παραγγελίες με αποστολή e-mail στοstivahtaris@hal.forthnet.gr και με εταιρεία ταχυμεταφορών έρχονται στην πόρτα σας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ