«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και κάλαντα στον Δήμο Πολυγύρου

Με τη συναυλία Βυζαντινής Μουσικής «Xριστός Ετέχθη-Αληθώς Ετέχθη» αφιέρωμα στον άγ. Ρωμανό το Μελωδό, που οργανώνει ο Δήμος Πολυγύρου και το Μορφωτικό – Πολιτιστικό - Αθλητικό και Κοινωνικό Nομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», συνεχίζονται σήμερα, Τρίτη 27 Δεκεμβρίου2016 στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου, οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.  Συμμετέχουν:
ο Βυζαντινός Χορός Εργαστήρι Εκκλησιαστικής Μουσικής Θεσσαλονίκης με χοράρχη τον Βασίλειο Βασιλείου και η Βυζαντινή Χορωδία Δήμου Πολυγύρου με χοράρχη τον Βασίλειο Χάδο. Προλογίζει η Μαρία Καραμπατάκη, φιλόλογος. Θα αναγνώσουν: Ελένη Βεζυροπούλου, ποιήτρια – συγγραφέας, γεν. γραμματέας της Ένωσης Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος και η Γεωργία Χριστοδούλου - Τερζή, φιλόλογος. Ώρα έναρξης: 19:00.

Η αυριανή μέρα Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016 είναι αφιερωμένη στα παιδιά και τους καταναλωτές που θα πάρουν μέρος στην 5η Γιορτή Αγοράς που οργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Πολυγύρου. Στις 16.00 στον προαύλιο χώρου του Δημοτικού Θεάτρου Πολύγυρου τα παιδιά θα παίξουν με κλόουν και θα βγουν φωτογραφίες με τον Άγιο Βασίλη, που θα μοιράσει δώρα. Στον ίδιο χώρο θα υπάρχει και η κάλπη, όπου οι καταναλωτές θα ρίχνουν τους λαχνούς, που έχουν κερδίσει με τις αγορές τους από τα καταστήματα του Πολυγύρου. Η μεγάλη κλήρωση των δώρων θα πραγματοποιηθεί μετά την λήξη της παράστασης «Οι Μπέμπηδες των Χριστουγέννων» της Λένας Πετροπούλου από την ομάδα παιδικού θεάτρου ‘’Σκοινί-Κορδόνι’’, που ο Εμπορικός Σύλλογος θα παρουσιάσει στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου. Ώρα έναρξης: 18:00.

Και οι προηγούμενες όμως μέρες ήταν γεμάτες χαμόγελα και χαρά, που σκόρπισαν μικροί και μεγαλύτεροι ψάλλοντας τα κάλαντα σε κάθε γωνιά της πόλης. Πολλές ήταν και οι ομάδες που πέρασαν από το Δημαρχείο Πολυγύρου. Μεταξύ αυτών το Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου, τμήμα της Δ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου, ο Λαογραφικός Όμιλος Πολυγύρου, ο Σύλλογος Κρητών, Ο Σύλλογος Τεχνών Γαλάτιστας και η Φιλαρμονική Πολυγύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: