«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΧΟΡΟΣ ΣΤΑ ΠΑΡΤΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ


Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου που οργάνωσε το Μορφωτικό – Πολιτιστικό - Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ». Στη Γαλάτιστα, την Ορμύλια, την Όλυνθο και τον Πολύγυρο αγόρια και κορίτσια αλλά και το προσωπικό των πέντε παιδικών σταθμών χόρεψαν σε αποκριάτικους ρυθμούς, διασκέδασαν και συμμετείχαν σε...


διαδραστικά παιχνίδια με κλόουν την Μπίου-Μπίου και Μπάμ-Μπάμ.

Με μάσκες, σερπαντίνες και χαρτοπόλεμο, γέλιο και χαρούμενες φωνές τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους φορώντας πρωτότυπες αποκριάτικες στολές των αγαπημένων τους ηρώων. Παράλληλα κεράστηκαν χυμούς, σοκολάτες, καραμέλες και νόστιμα γλυκίσματα.


Η πρόεδρος του Μορφωτικού - Πολιτιστικού - Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου, Ιφιγένεια Κυριάκου, εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης και ευχαρίστησε το προσωπικό των παιδικών σταθμών και τους γονείς για την καθοριστική συμβολή τους, στην οργάνωση των αποκριάτικων πάρτι, που πλέον έχουν καθιερωθεί στις συνειδήσεις όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: