"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Μεγάλη η συμμετοχή στην ενημερωτική εκδήλωση «Πρόληψη Οστεοπόρωσης και Πτώσεων» στο ΚΑΠΗ Ολύνθου


Με μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 28 Μαρτίου 2017 η ενημερωτική εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Ολύνθου με θέμα «Πρόληψη Οστεοπόρωσης και Πτώσεων», που διοργάνωσε το Μορφωτικό – Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ».
Ομιλήτριες ήταν...
η κ. Τσίγγανου Ευδοκία (Φυσικοθεραπεύτρια Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής) και η κ. Φαρδογιάννη Σουλτάνα (Νοσηλεύτρια Τ.Ι. Πολυγύρου ΠΕΔΥ Ν.Μουδανιών).
Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των ηλικιωμένων ατόμων και των οικογενειών τους για θέματα υγείας που σχετίζονται με την πρόληψη και διαχείριση της οστεοπόρωσης και των πτώσεων καθώς και η ανάπτυξη της πρωτογενούς πρόληψης για την αποφυγή των πτώσεων στην τρίτη ηλικία και ιδιαίτερα σε επίπεδο Αγωγής Υγείας (αλλαγή στάσεων και συνηθειών, υιοθέτηση υγιούς τρόπου ζωής, τροποποίηση συμπεριφορών).
Η δράση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Εθνικού Πιλοτικού Προγράμματος Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας Ηλικιωμένων Ατόμων -Ηπιόνη του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.




Δεν υπάρχουν σχόλια: