"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Ανακοίνωση Χορευτικού Ομίλου Πολυγύρου - Ιδρυτικές αρχές - Κατανομή αξιωμάτων

Με αφορμή την αναστάτωση που προκλήθηκε στις παιδικές και εφηβικές ομάδες του Λαογραφικού Ομίλου Πολυγύρου λόγω της απομάκρυνσης από το Δ.Σ. χωρίς ουσιαστικό λόγο του επί σειρά ετών δασκάλου των παιδιών μας, που δημιούργησε και οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τις παιδικές και εφηβικές ομάδες του, εμείς οι γονείς, θεωρώντας τους εαυτούς μας ως ενεργά μέλη του συλλόγου, αναζητήσαμε τους λόγους αυτής της συμπεριφοράς και προτείναμε λύσεις ώστε να επανέρθει η ομαλότητα στις ομάδες του συλλόγου. Μάλιστα, εκφράσαμε τη βούλησή μας να συμμετέχουμε ενεργά στη...
λήψη αποφάσεων και στη διοίκηση του συλλόγου, τον οποίο υπηρετήσαμε μέσω των παιδιών μας για πολλά χρόνια. Ενημερωθήκαμε λοιπόν, ότι δεν θεωρούμαστε μέλη του συλλόγου, επειδή δεν είμαστε εγγεγραμμένοι στο βιβλίο των μελών, παρόλο που πολλοί από εμάς είχαμε παρουσία στο σύλλογο ήδη από την ίδρυσή του. Επίσης, ανακαλύψαμε ότι έχουν αποκλειστεί άνθρωποι που συμμετείχαν στην ίδρυση του συλλόγου και στην εδραίωσή του ως ενός από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Χαλκιδικής. Έτσι, ζητήσαμε και μας δόθηκαν αιτήσεις για να εγγραφούμε μέλη του συλλόγου και επίσημα. Δυστυχώς αυτό δεν κατέστη εφικτό, καθόσον με πρωτοβουλία του Δ.Σ. του ΛΟΠ και λίγες μέρες πριν την εγγραφή μας ως μέλη του, πραγματοποιήθηκε τροποποίηση του κατασταστικού του, σύμφωνα με την οποία, τα μέλη έχουν το δικαίωμα του “εκλέγειν” και του “εκλέγεσθαι”, μόνο εφόσον είναι ενεργά μέλη του ομίλου για τουλάχιστον ένα έτος. Το γεγονός αυτό, αυτομάτως, “έκλεισε” την πόρτα σε όλους τους γονείς που είχαν σκοπό να εγγραφούν και να συμμετέχουν ενεργά στη διοίκηση του συλλόγου για το καλό των παιδιών τους, αλλά και του ίδιου του συλλόγου.
Αδυνατώντας λοιπόν να δεχτούμε περαιτέρω τον εμπαιγμό, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα πολιτιστικό φορέα υγιή που να στηρίζεται στις αρχές της δημοκρατίας, της συνεργασίας, με γνώμονα το συλλογικό συμφέρον και χωρίς ιδιοτελή κίνητρα. Οφείλουμε, να δημιουργήσουμε το καταλληλότερο περιβάλλον για την ασφάλεια και την εξέλιξη των παιδιών του Πολυγύρου και της Ελληνικής κοινωνίας γενικότερα. Οφείλουμε να διατηρήσουμε τις αξίες του πολιτισμού, της παράδοσης και της λαογραφίας ζωντανές στο πνεύμα των νέων, με ανθρώπους που είναι γνώστες και άξιοι να τις πρεσβεύουν. Οφείλουμε να είμαστε συνεπείς στις ανάγκες της σημερινής κοινωνίας, ιδρύοντας συλλόγους που μόνο στόχο θα έχουν την ψυχική και σωματική υγεία των ανθρώπων τους, μέσα από πνεύμα δημιουργίας και ομόνοιας.
Μετά από τις εξελίξεις αυτές η δημιουργία νέου πολιτιστικού φορέα για τη στέγαση των παιδιών αποτέλεσε μονόδρομο για εμάς και έτσι δημιουργήθηκε ο Αθλητικός Χορευτικός Όμιλος Πολυγύρου " Έξι Βρύσες", ο οποίος αποτελείται από 150 μέλη μέχρι στιγμής, και 280 παιδιά, εφήβους και νέους. 
Στις εκλογές που διεξήχθησαν την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 με τη συμμετοχή 131 μελών, εκλέχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και η κατανομή αξιωμάτων έχει ως εξής:

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μαριάνθη Καραφουλίδου
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μάρθα Δεληθανάση
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Αντώνης Κίτσιος
ΤΑΜΙΑΣ: Αλεξάνδρα Τσιτσιρίκου-Παπαοικονόμου
ΕΦΟΡΟΣ: Αναστάσιος Αυγέρος
ΜΕΛΗ: 1) Παύλος Μπιλέτσιος
2) Χρύσα Ταρκάση

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:
1)Γιάννης Κανατάς 2)Μάριος Καρακυριαζής 3)Δημήτρης Σεραφείμ

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:
Πρόεδρος: Σταύρος Λουκάκης
Μέλος: Δημήτρης Μήτσιου
Αν.Μέλος: Κώστας Σύγγελης

Ευχόμαστε σε όλους καλή αρχή και καλή θητεία. Με πνεύμα ομαδικότητας, αλληλοσεβασμού και δημιουργίας ξεκινάμε κάτι καινούριο, το οποίο ωστόσο στηρίζεται σε γερά θεμέλια.
Σας ευχαριστούμε

Η Πρόεδρος και το ΔΣ του Αθλητικού, Χορευτικού Ομίλου Πολυγύρου


Δεν υπάρχουν σχόλια: