«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

ΔΩΡΕΑ Η/Υ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής δείχνοντας για ακόμη μια φορά την κοινωνική της ευθύνη και την ευαισθησία της στη παιδεία και στην προσπάθειά της να σταθεί αρωγός στην εκπαιδευτική κοινότητα σήμερα που οι ελλείψεις στα δημόσια σχολεία είναι μεγάλες, και μετά από την επιτυχημένη εκστρατεία που διοργάνωσε για τη...
 συγκέντρωση ηλεκτρονικών υπολογιστών και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών (οθόνες, πληκτρολόγια, scannerprojector, κ.α.) που δεν είναι πλέον σε χρήση απευθυνόμενη σε επιχειρήσεις και σε επαγγελματίες της Χαλκιδικής, προχώρησε στη δωρεά διανομή τους σε σχολεία του νομού μας, προκειμένου να καλυφθούν οι λειτουργικές ανάγκες των σχολικών μονάδων .

Έτσι την Πέμπτη 15 Ιουνίου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Γκιλής Γιώργος, παρέδωσε στο 1Ο Νηπιαγωγείο των Νέων Μουδανιών ένα πλήρες σύστημα ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Τον ηλεκτρονικό υπολογιστή παρέλαβε η νηπιαγωγός κα Σαλιαρίδου Βάγια και μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του νηπιαγωγείου.

Ο κος Γκιλής τόνισε ότι «Μέσα από αυτή την ενέργεια του επιμελητηρίου μας, είχαμε την ευκαιρία να στηρίξουμε το έργο των εκπαιδευτικών οι οποίοι εν μέσω κρίσης καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό επίπεδο εκπαίδευσης στους μαθητές. Τα παιδιά αποτελούν το μέλλον της κοινωνίας μας και ισχυρό κίνητρο για να δρούμε με ευθύνη και συνέπεια στις κοινότητες που λειτουργούμε».

Η υπεύθυνη του νηπιαγωγείου και τα μέλη του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, με τη σειρά τους, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στη διοίκηση του επιμελητηρίου Χαλκιδικής για την «ευγενική» δωρεά, τονίζοντας παράλληλα την αναγκαιότητα ύπαρξης αλλά και συνέχισης αναλόγων προγραμμάτων.

Ήδη έχει προηγηθεί η παράδοση Η/Υ και σε άλλες σχολικές μονάδες του νομού μας.

Και η προσπάθεια δεν σταματά εδώ.

Συνεχίζεται έτσι ώστε και με τη συμμετοχή όλων μας, να καταφέρουμε να μην αφήσουμε κανένα παιδί στη Χαλκιδική χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό, ώστε να διανύσει με αξιοπρέπεια και χαμόγελο την υπόλοιπη σχολική χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: