«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

«Κάντο όπως η Αρναία…» (ΦΩΤΟ)

(από άρθρο του Προαθωνικού Οργανισμού Τουρισμού).
Απτά και μετρήσιμα είναι τα αποτελέσματα των πολυάριθμων επαγγελματικών παρεμβάσεων του Προαθωνικού Οργανισμού Τουρισμού, ο οποίος μέσα σε λίγα χρόνια πιστώνεται την επιτυχή ανάδειξη της Ανατολικής Χαλκιδικής σε ολοκληρωμένο τουριστικό προορισμό. Πράγματι, η φήμη της περιοχής, η οποία ξεπερνά πλέον τα ευρωπαϊκά σύνορα, αντανακλάται μέσα από 18 τουριστικά projects – τρία από τα οποία έχουν βραβευθεί με το...
 χρυσό βραβείο ποιότητας από τα tourism awards 2016.
«Κάντο όπως η Αρναία…»
Εκείνο όμως που προκαλεί το πραγματικό ενδιαφέρον είναι η τοποθέτηση της ορεινής Αρναίας στη διεθνή τουριστική σκακιέρα ως εναλλακτικού προορισμού διακοπών, δεδομένου ότι η πολυετής προώθησή της σε τουριστικές αγορές με πολιτιστικό ενδιαφέρον τη μετεξέλιξε σε περιζήτητο θέρετρο θεματικού τουρισμού με τουλάχιστον 8μηνη τουριστική περίοδο.
Η ποιοτική προσέλκυση επισκεπτών – κυρίως από την Ολλανδία, το Βέλγιο και την Τουρκία – δημιουργούν υποδομή για περαιτέρω διείσδυση της περιοχής σε τουριστικές αγορές της Ασίας, οι οποίες το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα προσεγγίζονται επαγγελματικά από τα στελέχη του Οργανισμού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περίπτωση της Αρναίας σύσσωμη η επαγγελματική κοινότητα της πόλης υιοθέτησε, στήριξε και προώθησε τη συνεργασία με τον Π.Ο.Τ., ακολουθώντας πιστά τους κανόνες του στρατηγικού σχεδιασμού που εκπονείται κάθε χρόνο.


Δείτε τις φωτογραφίες του Στέλιου Ρήγα !



















Δεν υπάρχουν σχόλια: