«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ EL DORADO: Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ!

Η αυξανόμενη πίεση της EL Dorado προς την κυβέρνηση για την άδεια στις Σκουριές με αιχμή του δόρατος δήθεν τους εργαζόμενους, τα εκβιαστικά τελεσίγραφα και η τραμπούκικη συμπεριφορά της, αποδεικνύει  ότι η διαιτησία, όπου παραπέμφθηκε το θέμα των Σκουριών, είναι ακριβώς αυτό που δεν θέλουν οι χρυσοθήρες.

Παρά την θέση του υπουργείου να μην έχει... άλλοθι η εταιρεία για απολύσεις εργαζομένων, οι πρόσφατες αδειοδοτήσεις για την Ολυμπιάδα, της άνοιξαν την όρεξη να συνεχίσει τον εκβιασμό στο πνεύμα "τα παίρνω όλα", ενώ ταυτόχρονα ενέχουν σοβαρούς και πολλαπλούς κινδύνους για το περιβάλλον της περιοχής. Η El Dorado δεν υπακούει σε νόμους, ούτε και τους θέλει. Αυτό που θέλει είναι να γίνει η δουλειά της αδιαφορώντας για τις ζωές μας και ταυτόχρονα στην παρούσα φάση της δίνεται η δυνατότητα - με τις πλάτες της πρόθυμης αντιπολίτευσης. να νομίζει ότι μπορεί να γονατίσει ή ακόμα και να ρίξει την κυβέρνηση της Αριστεράς. 

Τώρα είναι η ώρα της οριστικής, πολιτικής απόφασης απέναντι στο θράσος της El Dorado. Την ευθύνη αυτής της απόφασης την έχει η κυβέρνηση και την καλούμε να μην κάνει βήμα πίσω. Γνωρίζει καλά ότι και γι΄αυτό το θέμα, η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας είναι μαζί της. 
Το διακύβευμα είναι απλό: ή αυτοί ή Εμείς.

Στέλνουμε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: Ως μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ή ως απλοί πολίτες της Χαλκιδικής, δεν θα υποστείλουμε τον αγώνα μας απέναντι σε οποιονδήποτε επιβουλεύεται τις ζωές μας, το περιβάλλον μας και τις δουλειές μας. Σε κάθε περίιπτωση, θα είμαστε παρόντες και θα συνεχίσουμε, τηρώντας το "Δίκαιη Ανάπτυξη - Κοινωνική Αλληλεγγύη - Ισχυρή Δημοκρατία"
 

Το Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: