«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Κάλεσμα του συνδυασμού «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» προς τους επιχειρηματίες της Χαλκιδικής

«Παρεμβαίνουμε για ένα Επιμελητήριο Χαλκιδικής που μας Αξίζει!»
Κάλεσμα του συνδυασμού «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» προς τους επιχειρηματίες της Χαλκιδικής

Φίλες και φίλοι επιχειρηματίες της Χαλκιδικής,

Στις επικείμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, τολμάμε να παρέμβουμε και να βάλουμε τις...
βάσεις για έναν θεσμό που - με αποκλειστική ευθύνη όσων τον διαχειρίστηκαν επί πολλές δεκαετίες μέχρι και σήμερα - μετατράπηκε σε ένα κλειστό, αδιαφανές «εργαλείο» ιδιωτικών, επιχειρηματικών και κομματικών συμφερόντων.

Ελλιπές και αναποτελεσματικό ως προς τον σχεδιασμό, την επίλυση των προβλημάτων, την προώθηση  και την ολόπλευρη ανάπτυξη των επιχειρήσεων της Χαλκιδικής. Απόμακρο από τα ίδια τα μέλη του, απαξιώθηκε στη συνείδησή μας και αποτέλεσε για εμάς τους πολλούς, ακόμη έναν οικονομικό βραχνά ενώ για τους λίγους εφαλτήριο ποικίλων συμφερόντων. Οι  ίδιοι άνθρωποι που το οδήγησαν στο ναδίρ, σήμερα σας ζητούν να συνεχίσουν να ηγούνται δήθεν «μαζί» και με «όραμα».

Όμως η συγκυρία της οικονομικής κατάστασης της χώρας μετά από μια βαθειά ύφεση, η ανάγκη πορείας της ελληνικής επιχειρηματικότητας σε ένα άλλο παραγωγικό μοντέλο και οι πραγματικές δυνατότητες των νέων ανθρώπων, δημιούργησαν την ευκαιρία να βγούμε μπροστά και να παρέμβουμε. Η νέα επιμελητηριακή νομοθεσία που θεσπίστηκε ενισχύει τις αρμοδιότητες και το ρόλο τους ώστε να συμβάλλουν σαν εργαλείο ανάπτυξης του σχεδιασμού για την παραγωγική ανασυγκρότηση με σεβασμό στον άνθρωπο, το περιβάλλον και τη χώρα.

Ήρθε η ώρα να αναστρέψουμε την πορεία του επιμελητηρίου Χαλκιδικής, να ελέγξουμε την λειτουργία του, να σπάσουμε τα στεγανά και βάλουμε τις βάσεις ώστε να ξαναβρεί τον ρόλο του: δίπλα σε όλους τους επιχειρηματίες, με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα. Ήρθε η ώρα να συμβάλλουμε σε μια νέα πορεία του Θεσμού έχοντας την πεποίθηση ότι τα επιμελητήρια μπορούν και πρέπει να γίνουν σημαντική δύναμη υποστήριξης των επιχειρήσεων, ιδιαίτερα των μικρομεσαίων.

Η «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» - ο συνδυασμός μας - δημιουργήθηκε από επαγγελματίες της Χαλκιδικής που είναι μακριά από συμφέροντα και ιδιοτέλειες. Τολμάμε να διεκδικήσουμε αλλαγές προς το συμφέρον όλων των επαγγελματιών της Χαλκιδικής κατανοώντας την συγκυρία, τους συσχετισμούς και τη δύναμή μας.
Στις εκλογές σας ζητάμε να στηρίξτε την προσπάθειά μας, που είναι και δική σας. Να έχουμε θέση στη νέα Επιμελητηριακή διοίκηση, εκφράζοντας χιλιάδες από εσάς που θέλουμε ένα  Επιμελητήριο Χαλκιδικής που μας αξίζει!

30/11/207
«Παρέμβαση» - Απόστολος Ρόκος, υποψήφιος πρόεδρος επιμελητηρίου Χαλκιδικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: