«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Ημερίδα Ψυχολογίας και Τέχνης "ΧΡΩΜΑΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ" στο Δημοτικό θέατρο Πολυγύρου

Ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Χαλκιδικής , σε συνεργασία με ομάδα Ψυχολόγων και Ψυχιάτρων, διοργανώνει την 1η Ημερίδα Ψυχολογίας και Τέχνης με τίτλο "ΧΡΩΜΑΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ" , την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017 στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου .
Ώρα έναρξης ομιλιών : 19:30
Ώρα λειτουργίας :17:00

Τα Χριστούγεννα θεωρούνται η κατεξοχήν αγαπημένη περίοδος του χρόνου, η περίοδος της οικογένειας, της ατομικής χαράς και της... συλλογικής ευτυχίας, της ανταλλαγής ευχών και δώρων .
Στη σύγχρονη εποχή της γενικότερης οικονομικής κρίσης ως σκέψη και μόνο μπορεί να είναι ιδιαίτερα επώδυνη για κάποιους . Το άγχος και η κατάθλιψη την περίοδο αυτή είναι συχνά . Η υλιστική εποχή μας, η άκρατη εμπορευματοποίηση των Χριστουγέννων σε συνδυασμό με το έντονο στρες, τη συσσωρευμένη κούραση του χρόνου, τη δύσκολη οικονομική πραγματικότητα, τους απροσδιόριστους φόβους και την αβεβαιότητα για το μέλλον, πυροδοτούν περισσότερο τα συναισθήματα άγχους και κατάθλιψης .

Για το λόγο αυτό ο ΣΚΕΤΧ διοργάνωσε με ευαισθησία την Ημερίδα αυτή , ώστε να ενημερώσει το κοινό και να παρουσιάσει τρόπους μείωσης του άγχους μέσω της Τέχνης .
Στην Ημερίδα αυτή θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από τις Ψυχολόγους Τσίγγανου Ιωάννα και Χρυσοχοϊδου Παρασκευή και από την Ψυχίατρο Βαϊζίδου Χριστίνα . 
Παράλληλα θα υπάρξει και εικαστική έκθεση των μελών του ΣΚΕΤΧ, με έργα εμπνευσμένα από άρθρα Ψυχολόγων και Ψυχιάτρων . 
Συμμετέχοντες Καλλιτέχνες
Ζαγορίτη Ευμορφία , Κυπαρίσσης Αθανάσιος , Κωνσταντάκη Δήμητρα , Λιάρα Έφη , Λουραντάκη Ιωάννα , Μανωλουδα Κατερίνα , Μπιτσιός Αθανάσιος , Μπότου Άννα , Νικολάου Κατερίνα , Πειραλής Χρήστος , Σταύρου Στέλιος , Τζηρίτη Σουζάνα , Χατζηευστρατίου Βαρβάρα , Χουλιαροπούλου Δέσποινα

Συμμετέχοντες Ψυχολόγοι και Ψυχίατροι
Βαϊζίδου Χριστίνα, Ζιούπου Άννα ,Ιωαννίδου Άννα, Κορδερά Ειρήνη , Τσίγγανου Ιωάννα , Χρυσοχοΐδου Παρασκευή


Η εκδήλωση γίνεται με τη στήριξη του Δήμου Πολυγύρου και του Μορφωτικού – Πολιτιστικού – Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου "Αριστοτέλης".
Χορηγός : broken cup - café & pastry


Δεν υπάρχουν σχόλια: