"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Μήνυμα προς κάθε αποδέκτη... Φτάνει πιά !!!

Με αφορμή το τελευταίο  ατύχημα που έγινε το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 μετά από ανατροπή φορτηγού της  ELDORADO ( στον δρόμο  ολυμπιάδας – Ιερισσού ) που μετέφερε τοξικά απόβλητα αποδεικνύετε για άλλη μια φορά ότι τα περιβαλλοντικά ατυχήματα από την δραστηριότητα των εξορύξεων δεν έχουν τελειωμό .
Πρέπει να επισημάνουμε ότι η κατάσταση που επικρατεί στον δρόμο που περνάνε τα φορτηγά της ELDORADO είναι πολύ κακή λόγω της...
μεγάλης κίνησης αλλά και του υπερβολικού  βάρους των φορτηγών, πέραν αυτού η μεταφορά των φορτηγών δυσκολεύει την διέλευση  των αυτοκινήτων των επισκεπτών  αλλά και θέτει σε κίνδυνο τις ζωές του αφού πρόκειται για δημόσιο δρόμο
Η κατάσταση του δρόμου έχει καταγγελθεί  επανειλημμένα στην Περιφέρεια  αλλά τίποτα δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα.
Κατά την διάρκεια όλου του χρόνου από τον συγκεκριμένο δρόμο  περνάνε χιλιάδες τουρίστες για το Άγιο Όρος  αλλά και για να επισκευτούν την Χαλκιδική σαν τόπο διακοπών .
Η περιοχή μας έχει κατεύθυνση τουριστικής ανάπτυξης  και αυτές οι τακτικές μας πάνε πολλά χρόνια πίσω , δεν μπορεί να μιλάμε για ανάπτυξη  και αναπτυξιακά συνέδρια  όταν αδιαφορούμε  για τόσο σοβαρά προβλήματα .
Απαιτούμε από την κυβέρνηση και την Περιφέρεια επιτέλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πράξουν τα δέοντα σε ένα τόσο σημαντικό πρόβλημα που μας ταλαιπωρεί για αρκετά χρόνια  μέχρι σήμερα .

Ο Πρόεδρος και το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας       Ιερισσού του Δήμου  Αριστοτέλη  Χαλκιδικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: