«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Τσιρώνη στη Χαλκιδική (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Τσιρώνη στη Χαλκιδική - προσκεκλημένος της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής - συνοδευόμενος από παράγοντες του υπουργείου, την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής Κατερίνα Ιγγλέζη, τον συντονιστή της Ν.Ε. Στέλιο Παπαματθαίου και στελέχη του κόμματος στο νομό.

Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε κατά σειρά με τον... Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής κο Ιωάννη Γιώργο και προϊσταμένους - των αρμόδιων περί των γεωργοκτηνοτροφικών διευθύνσεων -  της περιφερειακής ενότητας Χαλκιδικής και στη συνέχεια στο δημαρχείο Πολυγύρου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με κτηνοτροφικούς και μελισσοκομικούς φορείς της Χαλκιδικής, παρόντων του δημάρχου Αριστοτέλη Γιώργου Ζουμπά και εκπροσώπων των δήμων Πολυγύρου και Σιθωνίας. Νωρίτερα, το κλιμάκιο είχε επισκεφθεί τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Γαλάτιστας, όπου τους υποδέχτηκε ο πρόεδρος Άγγελος Τσιαρτσαφλής και μέλη του συλλόγου.


Σε όλες τις συναντήσεις αναπτύχθηκε πλούσιος και εποικοδομητικός διάλογος στον οποίον τέθηκαν τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι και οι μελισσοκόμοι της Χαλκιδικής με κυριότερα: τις Ελληνοποιήσεις αγροτο-κτηνοτροφικών προϊόντων, το κόστος παραγωγής, το καθεστώς των νέων αγροτών και κτηνοτρόφων, τα ελαιολύματα πράσινης ελιάς, η λειτουργία των σφαγείων, η υπεραλίευση κλπ.

Σε όλα τα ζητήματα που ετέθησαν από τους εμπλεκόμενους, ο υπουργός έδωσε απαντήσεις εξηγώντας τις προθέσεις αλλά και τις "μάχες" του υπουργείου για καλυτέρευση των συνθηκών που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι, οι γεωργοί και οι μελισσοκόμοι της χώρας και σε πολλά από αυτά, έδωσε ιδιαίτερη προσοχή για άμεσες λύσεις.

Το Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: