«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Την Πέμπτη 30 Ιουλίου η "πρώτη" της ΝΙΚΗΣ


Για την Πέμπτη (30/7) στις 6:00 το απόγευμα έχει προγραμματισθεί το πρώτο ραντεβού της Διοίκησης της Ομάδας με τον προπονητή κ. Χρήστο Υφαντίδη και τους ποδοσφαιριστές.

Αυτή τη στιγμή, και μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νίκου Τσάκαλου(20χρονος, αμυντικό χαφ και εμπειρία τεσσάρων πρωταθλημάτων στη Δ' Εθνική με Α.Ε.Κοζάνης και Πρόοδο Κομνηνών), στο ρόστερ της ομάδας υπάρχουν 14 ποδοσφαιριστές.

Μέχρι την Πέμπτη αναμένεται να έχουν ενταχθεί άλλοι (4) ποδοσφαιριστές -αφού ο Γ.Αρχηγός της ομάδας, Φ.Φλέσσας, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις, εδώ και αρκετές μέρες, με συγκεκριμένους ''στόχους'' και πάντα με βάση το πλάνο που έχει αποφασίσει η Διοίκηση, δύο απ' αυτούς θα είναι νεαροί που αγωνιζόνταν στη Δ' Εθνική και δύο έμπειροι σε Γ' και Δ΄Εθνική κατηγορία.

Με βάση το σχεδιασμό που υλοποιείται, έστω με μικρή καθυστέρηση και σε συγκεκριμένα οικονομικά μεγέθη, αναμένεται ότι με την έναρξη της προετοιμασίας ο προπονητής θα έχει στη διαθεσή του μια 18αδα ποδοσφαιριστών και επιπλέων 3-4 νεαρούς οι οποίοι θα δοκιμαστούν από τον κ.Υφαντίδη.

Επίσης έχει αποφασισθεί ότι στη διάρκεια της προετοιμασίας, μέσα στον Αύγουστο, έαν διαπιστωθούν κάποια κενά, με πρόταση του προπονητή και εφόσον το επιτρέπουν τα οικονομικά, θα γίνουν οι απαραίτητες συμπληρωματικές μεταγραφές ώστε η ομάδα με την έναρξη του πρωταθλήματος να είναι πλήρης και να μπορέσει να πετύχει το καλύτερο δυνατό.

Ο ποδοσφαιριστής Ζούνης Κυριάκος λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων θα καθυστερήσει να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας.

Από τη φετινή προσπάθεια της ομάδας, δυστυχώς, θα απουσιάσει ο Βούλγαρης Γιώργος (ποδοσφαιριστής από τα ''σπλάχνα'' της ΝΙΚΗΣ) για προσωπικούς και υπηρεσιακούς λόγους (πυροσβέστης). Η απουσία του θεωρείται απώλεια για την ομάδα αφού στον σχεδιασμό της αποτελούσε μέρος της βάσης της!

Τέλος ανακοινώνεται ότι το πρώτο φιλικό της ΝΙΚΗΣ θα γίνει τη Δευτέρα 10 Αυγούστου, ώρα 8:30, στο Δημοτικό Στάδιο Πολυγύρου με την ομάδα ΠΑΟΝΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: