«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Δήλωση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά κατά την επίσκεψή του στο Αναρρωτήριο Πεντέλης (31/12/09)

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς

έκανε την ακόλουθη δήλωση κατά την επίσκεψή του στο Αναρρωτήριο Πεντέλης:

«Από όλα όσα λείπουν στη κοινωνία, από όλα τα δύσκολα που περνάει η κοινωνία, τις πιο σκληρές ώρες ασφαλώς τις ζουν τα παιδάκια που δεν έχουν δική τους οικογένεια.

Και αυτό το έλλειμμα αγάπης, φροντίδας, συμπαράστασης, ζεστασιάς το δίνουν εδώ πέρα οι εργαζόμενοι, οι εθελοντές μας, το δίνουν άτομα τα οποία πιστεύουν στον άνθρωπο, άτομα με «Α» (κεφαλαίο) όπως εσείς κ. Διοικητά. Και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την δική σας παρουσία σήμερα εδώ.

Εμείς συμβολικά αυτούς τους ανθρώπους ήρθαμε να ευχαριστήσουμε σήμερα. Αυτά τα παιδάκια που υφίστανται αυτό το μεγάλο έλλειμμα ψυχής, ήρθαμε να δούμε. Και συμβολικά να τους μοιράσουμε ένα μικρό δώρο.

Το πιο σημαντικό θα ήταν για την κοινωνία να μπορεί αυτά τα δώρα να δίνει κάθε μέρα, επενδύοντας στη μεγάλη λέξη που λέγεται αγάπη. Και να μην τους θυμόμαστε μόνο αυτές τις άγιες μέρες.

Γι΄ αυτό το λόγο θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω από καρδιάς, αυτούς τους ανθρώπους για τη μεγάλη προσφορά στο τόπο και τη μεγάλη προσφορά των μελλοντικών οικογενειών αυτών των παιδιών. Και θέλω και τα παιδάκια να αισθάνονται χαρούμενα, γιατί αυτές οι άγιες μέρες είναι για εκείνα.

Και πάλι σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσοι είστε εδώ. Θέλω να πω, κ. Διοικητά, ότι προηγουμένως, μαζί με τον κ. Σαλμά, συζητήσαμε μία σειρά από μέτρα, ιδιαίτερα γύρω από ζητήματα της πιο γρήγορης και σωστής ορθής υιοθεσίας, που θα θέσουμε στη Βουλή, υπό μορφή προτάσεως Νόμου.

Να είστε καλά και ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτή την υποδοχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: