«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

"ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ... ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ"

Στα πολιτικά παρασκήνια της Ελευθεροτυπίας διαβάζουμε:

   «Αντί για τη ΔΕΗ... πουλήστε τη Χαλκιδική»! Αυτή κι αν είναι πρόταση-βόμβα για να βγει η χώρα από την κρίση.
   Την κατέθεσε χθες σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του «Σκάι» ο εκ Κοζάνης ορμώμενος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αλέξανδρος Αθανασιάδης, ο οποίος αντιτάσσεται σθεναρά στα σχέδια νέας μετοχοποίησης της ΔΕΗ και απειλεί ότι μπορεί να μην ψηφίσει το σχετικό νομοσχέδιο.
   Κατά τον νυν βουλευτή και πρώην επιχειρηματία-κατασκευαστή, «η Χαλκιδική είναι η γη Χαναάν των Βαλκανίων με ατελείωτες εκτάσεις που μπορούν να πουληθούν -όχι απλά να αξιοποιηθούν- για να γίνουν τουριστικές μονάδες». Ο ίδιος μάλιστα πρότεινε στο ΠΑΣΟΚ ....λύσεις α λα Βατοπέδιο, λέγοντας ότι «αυτό που έκαναν οι Βατοπεδινοί με το πολύ μυαλό τους, θα μπορούσαμε να το κάνουμε κι εμείς όταν πήραν τα 62 οικόπεδα-φιλέτα στο Πανόραμα και ήξεραν ότι θα έβγαζαν πολλά δισ.».
   Παρεμπιπτόντως, ο εν λόγω βουλευτής έχει στην κατοχή του τρία αγροτεμάχια έξι στρεμμάτων στη Χαλκιδική και άλλα 11 στην Κοζάνη, έκτασης 40 στρεμμάτων".
   Μια απλή ερώτηση από το halkidikinews: Οι συνάδελφοί του βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στη Χαλκιδική, έχουν κάτι να πουν ή να απαντήσουν στον κ.Αθανασιάδη; 
halkidikinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: