"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ XAΛΚΙΔΙΚΗΣ

Αντιπροσωπεία  αποτελούμενη από εκπρόσωπο των εκπαιδευτικών, των γονέων και των μαθητών του Γυμνασίου, του Λυκείου και του ΕΠΑΛ Πολυγύρου που βρίσκονται υπό κατάληψη δέχθηκε σήμερα Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011 ο Αντιπεριφερειάρχης Ιωάννης Γιώργος.
 Η εκπρόσωπος των μαθητών παρέδωσε υπόμνημα με τα αιτήματα των μαθητών μεταξύ των οποίων είναι: 

Η διάθεση οικονομικών πόρων, η έλλειψη βιβλίων, τα προβλήματα στέγασης, η έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής, η.....
αβεβαιότητα για το μέλλον. Οι εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών και των γονέων ζήτησαν την υποστήριξη του Αντιπεριφερειάρχη για τη δρομολόγηση λύσεων σε προβλήματα που σχετίζονται με τη στέγαση και την υλικοτεχνική υποδομή.
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ι. Γιώργος απέδωσε τα προβλήματα που δημιουργούνται  στη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα αλλά και σε αστοχίες της Πολιτείας οι οποίες οδηγούν στην υποβάθμιση της παιδείας και μεταξύ άλλων τόνισε:
«Η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής αφού δεν μπορεί να παρέμβει ουσιαστικά στα θέματα της παιδείας, θα συνδράμει στο μέτρο του δυνατού  κάθε ενέργεια του Συλλόγου Γονέων, των μαθητών αλλά και των Δήμων που θα έχει στόχο να βελτιωθεί ο τομέας της παιδείας στη Χαλκιδική. Στον τομέα των κτιριακών υποδομών καταβάλλουμε προσπάθειες να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες για την υλοποίηση του προγραμματισμού της πρώην Νομαρχίας και να ολοκληρωθούν εντός των προβλεπόμενων χρονοδιαγραμμάτων επτά νέα σχολεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: