"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ


Το αγωνιστικό τμήμα της ενόργανης γυμναστικής του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ Πολυγύρου έλαβε μέρος σε προκριματικούς αγώνες πανελλήνιου με μεγάλη επιτυχία.
Στην κατηγορία παγκορασίδες Α΄ αγωνίστηκαν στην Αλεξανδρούπολη στην παρθενική τους εμφάνιση οι αθλήτριες Παπαδημητρίου Μαρία , Σιμονή Σπανού ,Χριστίνα Καραντάκη ,Παπαστερίου Μελίνα και Κυργιαφίνη Ελπίδα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και είχαν μια εξαιρετική εμφάνιση. Πρόκριση για τους τελικούς πανελληνίους κατάφερε η.....
Κυργιαφίνη Ελπίδα.
Στους πανελλήνιους προκριματικούς αγώνες ενόργανης γυμναστικής της κατηγορίας νεανίδων και κορασίδων όπου έγιναν στο Εθνικό Στάδιο της Μίκρας στη θεσσαλονίκης πρόκριση κατάφερε με καταπληκτική εμφάνιση η Αγγελική Γιαννάκα στις νεάνιδες.Η Δέσποινα Σαράντη οπου αγωνιζόταν στην κατηγορία κορασίδων έλαβε την 16η θέση σε πολύ αξιόλογη προσπάθεια.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριες μας για την συμμετοχή τους και στους γυμναστές Κα Γιάννα Παπαπαναγίωτου και Κο Γιώργο Μάτσακα για την πολύ σκληρή δουλεία τους όλο τον χρόνο.Καλή επιτυχία στους τελικούς στην Αθήνα!


ΤΟ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια: