"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Στην αντεπίθεση η Ντόρα με το ΣΥΡΙΖΑ (VIDEO)

"Προσβάλλουν βίαια τη μνήμη 71 νεκρών και 580 τραυματιών"
«Ο ΣΥΡΙΖΑ, αντί για επιθέσεις εναντίον μου, ας πάρει επιτέλους καθαρή πολιτική θέση για το φαινόμενο της τρομοκρατίας» απάντησε με δήλωση της η Ντ. Μπακογιάννη.
«Να τοποθετηθεί όμως και για τις αμετανόητες λογικές σημαντικών στελεχών του που υποστηρίζουν ότι «ο Δημήτρης Κουφοντίνας βοήθησε τη Δημοκρατία»! και ότι «δεν μετανιώνουν που υπερασπίστηκαν τον Γιωτόπουλο»! Στα γεγονότα που παρέθεσα απλώς....
υπεκφεύγουν.
Απαντούν είτε με ύβρεις και συκοφαντίες είτε και… δικαιώνοντας αυτά που είπα. Ισχύει και εδώ ό,τι χαρακτηρίζει και γενικότερα τον ΣΥΡΙΖΑ: Εξτρεμισμός και αντιφάσεις.

Όλα αυτά όμως προσβάλλουν βίαια τη μνήμη 71 νεκρών και 580 τραυματιών, που ήταν θύματα της τρομοκρατίας στον τόπο μας» καταλήγει στην δήλωση της η Ντόρα Μπακογιάννη. 

Κύκλοι της Ντόρας Μπακογιάννη τόνιζαν πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν απαντά επί της ουσίας του θέματος». Για το ίδιο θέμα συγκρούστηκαν στην εκπομπή «NETWΕEK» ο Νικήτας Κακλαμάνης με την Ζωή Κωνσταντοπούλου.  
Ένα από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν μάρτυρας υπεράσπισης των κατηγορουμένων της 17Ν, ο Β. Αγγελόπουλος σε γραπτή του δήλωση τονίζει πως δεν έχει μετανιώσει γι αυτήν του την απόφαση. «Δεν έχω μετανιώσει στο παραμικρό για τη στάση μου αυτή. Κάποιοι το θυμήθηκαν αυτές τις μέρες, και χρησιμοποιούν το όνομά μου, μαζί με άλλους για να πλήξουν πολιτικά την Αριστερά και ειδικότερα τον Σύριζα. Τυχαίο; Δε νομίζω…» αναφέρει μεταξύ άλλων το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. 
real.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι αλήθειες πονούν για τους υπέρμαχους των ταραχών, των βανδαλισμών, του χάους.Και ζητούν την ψήφο μας.ΜΑΥΡΟΟΟ

Ανώνυμος είπε...

Κατάμαυρο λέω εγώ, που θέλουν να κυβερνήσουν κιόλας.να μας λείπει το φρούτο. Καλύτερα να αφοσιωθείτε στην αποφυλάκιση του Γιωτόπουλου.

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια ως "πρωθυπουργός" ο "κορίτσια ο Αλέξης" πως θα αποκαλεί τη FYROM;
SINISTOSA MAKEDONJA?