«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Παρουσίαση Σιθωνείων 2012, την 5-7-2012


H διεθνής συνάντηση ρίψεων «ΣΙΘΩΝΕΙΑ 2012» θα πραγματοποιηθεί για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά στο δημοτικό γήπεδο της Νικήτης, τη Κυριακή 08 Ιουλίου 2012 από 16:45-21:00 ώρα, με τη συμμετοχή αθλητών-τριών υψηλού επιπέδου στη πλειοψηφία των Ελλήνων ριπτών- ριπτριών.
Τα «ΣΙΘΩΝΕΙΑ» διοργανώνονται υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και στηρίζονται από τον Δήμο Σιθωνίας. Εκτελούνται από την ΕΑΣ- ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. και τον Γ.Σ «η Σιθωνία» Την προσπάθεια στηρίζουν οικονομικά κυρίως οι :....
ο ΣΕΓΑΣ, ο δήμος Σιθωνίας, ενώ μερικές φορές η ΓΓΑ και ο ΟΠΑΠ . διάφοροι ιδιώτες οικονομικοί παράγοντες, και απλοί πολίτες. Η ΓΓΑ δεν μας βοήθησε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά(δεν μας απάντησε ούτε καν αρνητικά).
Χαρακτηριστικό των φετινών Σιθωνείων είναι :Ο μεγάλος αριθμός αθλητών που έχουν δηλώσει να συμμετάσχουν στον αγώνα. Στοιχείο τα οποίο ισχυροποιεί το θεσμό των ΣΙΘΩΝΕΙΩΝ για τα οποία μιλούν με τα καλύτερα λόγια όσοι έχουν συμμετάσχει και παρακολουθήσει, όπως άριστη φιλοξενία, υποδειγματική διεξαγωγή, τάξη, καθαριότητα. Και φέτος θα διεξαχθούν παράλληλα αγωνίσματα με την συμμετοχή αθλητών-τριών μικρών κατηγοριών
Το πρόγραμμα, οι συμμετοχές και οι στόχοι των ΣΙΘΩΝΕΙΩΝ θα παρουσιαστούν την 05-7-2012, ημέρα πέμπτη και ώρα 12:30, στο ξενοδοχείο ANTHEMUS, 11χλμ από τη Νικήτη προς Ν. Μαρμαρά.(ακτή Εληά, τηλέφωνο 23750-72001). Προς τον σκοπό αυτό προσκαλείσθε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας. Στη συνέχεια θα παρατεθεί γεύμα-προσφορά του Anthemus - προς τιμή των προσκεκλημένων και εκπροσώπων του τύπου σε εστιατόριο του ξενοδοχείου που βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα, σε μια από τις πιο μαγευτικές ακτές της Σιθωνίας.. Κατα την παροσίαση θα επιδοθεί αναμνηστικό στην Τουριστική εταιρεία Melitours.( ΔημήτριοςΜελικούκης)
Η ΓΓΑ το ΣΕΓΑΣ παρακαλούνται για την εκπροσώπηση τους


.Απο την Οργανωτική Επιτροπή


Επικοινωνία:Νίκος Παπαδημητρίου, 6942-812871


Δεν υπάρχουν σχόλια: