«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ Δ. Σ. ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ & ΤΟΥ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Τις δυνάμεις τους αποφάσισαν να ενώσουν το Επιμελητήριο Χαλκιδικής και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ) που, τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012, επισφράγισαν την αγαστή συνεργασία τους με την υπογραφή ενός συμφώνου που προβλέπει σειρά κοινών δράσεων.
Στόχος του συμφώνου συνεργασίας, που υπογράφηκε κατά τη διάρκεια του κοινού διοικητικού συμβουλίου των δύο επιμελητηρίων και..... πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής, είναι η συνεισφορά των δύο πλευρών για την ενδυνάμωση των οικονομικών, τεχνολογικών και πολιτιστικών σχέσεων των μελών τους.
Μεταξύ άλλων το πρωτόκολλο συνεργασίας προβλέπει την ανταλλαγή πληροφοριών , την παροχή πρακτικών και χρήσιμων συμβουλών, την εκπόνηση μελετών που αφορούν στις τοπικές κοινωνίες, τη συμμετοχή ή συνδιοργάνωση εκδηλώσεων, τη συμμετοχή σε εκθέσεις, τη συνεργασία για τη διοργάνωση επιχειρηματικών αποστολών.
«Η υπογραφή του συμφώνου συνεργασίας με το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται σε μία περίοδο που οι συνεργασίες, λόγω της αρνητικής οικονομικής συγκυρίας που διανύουμε, είναι αναγκαίες περισσότερο παρά ποτέ» υπογράμμισε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής κος Γκιλής Γεώργιος επισημαίνοντας ότι τα δύο επιμελητήρια ευελπιστούν μέσα από κοινές δράσεις να βελτιώσουν τις συνθήκες ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας στις δύο περιοχές.



Με εκτίμηση

                                                                 
                                                               



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΓΚΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: