"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Εβδομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας από τον Α.Ο.Πολυγύρου και τη ΝΙΚΗ Πολυγύρου

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ και η ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, τα δυο αθλητικά σωματεία της πόλης μας, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής διοργανώνουν Εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας από κοινού για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του ΑΟ Πολυγύρου η οποία θα καλύπτει πλέον από κοινού και της ανάγκες της Νίκης Πολυγύρου
Για αυτό τον λόγο μετονομάζετε σε Τράπεζα Αίματος Εθελοντών ΑΟ Πολυγύρου & Νίκης Πολυγύρου.
Σας πληροφορούμε ότι η Εβδομάδα Εθελοντικής αιμοδοσίας θα πραγματοποιηθεί από Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου μέχρι και Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου και ώρες πρωινές 9.00π.μ-13.00μ.μ. και απογευματινές 17.30μ.μ.-19.30μ.μ(κατόπιν ραντεβού οι απογευματινές αιμοδοσίες στο τηλ. 2371024032) στο τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πολυγύρου....

Επειδή είναι πιθανό ότι κάποια στιγμή, ίσως αναπάντεχα και εμείς, θα χρειαστούμε αίμα, η τράπεζα αίματος έχει ώς σκοπό:

Να κάνει όλους μας ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ έτσι ώστε ο κάθε
συνδημότης/σσα, Χαλκιδικιώτης/σσα, να έχει το αίμα, που ίσως κάποια στιγμή θα χρειαστεί, χωρίς καθυστέρηση και αγωνία.

Η τράπεζα αίματος θα χορηγεί αίμα στους εξής και με τις εξής προϋποθέσεις:
Α) Στους αιμοδότες-μέλη της τράπεζας αίματος καθώς και στα μέλη των οικογενειών τους μέχρι Ά βαθμού συγγένειας (σύζυγοι-παιδιά-γονείς-και των δύο συζύγων-αδέρφια)
Β) Σε συγγενείς και φίλους των μελών της τράπεζας αίματος, με την έγγραφη υπεύθυνη δήλωση ότι σε ένα μήνα θα αναπληρώσουν την χορηγηθείσα ποσότητα αίματος.
Γ) Σε όσους δεν μπορούν να δώσουν αίμα για λόγους υγείας, γεγονός που θα πιστοποιείται με σχετικό έγγραφο από κρατικό νοσοκομείο.
Δ) Σε ειδικές περιστάσεις όπου η ανάγκη το απαιτει,π.χ. σεισμους,θεομηνειες κ.α.

Σε συνεννόηση με τα μέλη της τράπεζας αίματος και με το κέντρο αιμοδοσίας του ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ θα γίνονται τακτικές αιμοληψίες στην έδρα του Νομού, τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο.
Επίσης όποιος επιθυμεί μπορεί να προσέρχεται στο κέντρο αιμοδοσίας του νοσοκομείου της πόλης του και να δίνει αίμα δηλώνοντας ότι το δίνει για λογαριασμό της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ Α.Ο.Πολυγυρου-Νίκης Πολυγύρου που έχει έδρα το Γενικό Νοσοκομείο ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: