«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΓΥΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Σε εξέλιξη είναι οι προετοιμασίες για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Πολυγύρου. Παρά τη δύσκολή οικονομική συγκυρία το Δημοτικό Συμβούλιο στη χθεσινή του συνεδρίαση αποφάσισε να υλοποιηθούν και φέτος αποκριάτικες εκδηλώσεις διατηρώντας την παράδοση δεκάδων χρόνων.
Στόχος του Δήμου Πολυγύρου είναι να δημιουργήσει ένα γιορτινό και αισιόδοξο κλίμα τόσο για τους δημότες όσο και για τους επισκέπτες δίνοντας μια ευκαιρία για διέξοδο από τα προβλήματα αλλά και...
για τόνωση της τοπικής αγοράς.
Βασικό συστατικό και των φετινών εκδηλώσεων θα είναι η συμμετοχή των εθελοντών και των συλλόγων, που στηρίζουν με την αγάπη και το μεράκι τους κάθε προσπάθεια στο χώρο του πολιτισμού.
Πάρτι για παιδιά, μουσικές εκδηλώσεις για μεγαλύτερους, χοροί, κρασί και λουκάνικο και βέβαια η κεντρική παρέλαση πεζοπόρων τμημάτων την τελευταία Κυριακή της αποκριάς στο κέντρο της πόλης δίνουν το στίγμα για το αποκριάτικο κλίμα στην πρωτεύουσα του νομού. Οι εκδηλώσεις, το αναλυτικό πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, ολοκληρώνονται την Καθαρά Δευτέρα στην παραλία Καλυβών.
Με τη φροντίδα του Καρναβαλικού Συλλόγου Πολυγύρου θα διατεθούν και φέτος αποκριάτικες στολές δωρεάν σε συλλόγους και ομάδες, που θα πάρουν μέρος στην παρέλαση της Κυριακής 17 Μαρτίου 2013.
Δηλώσεις συμμετοχής - πληροφορίες στο τηλ. 23710 21420.


Από το Γραφείο Τύπου
του Δήμου Πολυγύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: