"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Η Χαλκιδική στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Μόσχας "ΜΙΤΤ"

Από 20 έως 24 Μαρτίου η Χαλκιδική συμμετείχε μαζί με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ως συνεκθέτης στο περίπτερο του ΕΟΤ στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Μόσχας ΜΙΤΤ 2013. Στην διάρκειά της ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής κ.Γρηγόρης Τάσιος συναντήθηκε με τους εκπρόσωπους των μεγαλύτερων Ελληνικών Tour Operator και παρουσίασε τον προορισμό σε 200 και πλέον εκπροσώπους τουριστικών γραφείων σε
εκδήλωση του Mouzenidis Travel.

Συναντήθηκε ακόμη με τον Πρόξενο κ. Πλώτα, τον... Πρέσβη κ. Σπινέλλη και τους ευχαρίστησε για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν ώστε να έχουμε έκδοση βίζας σε 48 ώρες. Ως μέλος του Δ.Σ. του ΕΟΤ συμμετείχε σε σύσκεψη υπό τον Γ.Γ. του Υπουργείου Τουρισμού κ. Λιάσκο, τον Γ.Γ. του ΕΟΤ κ. Λειβαδά, τον νέο Διευθυντή του γραφείου ΕΟΤ στη Ρωσία κ. Ευθυμίου και τον Αρχιμανδρίτη Κατραμάδο εκπρόσωπο του γραφείου προσκυνηματικού τουρισμού της Εκκλησίας της Ελλάδος με θέμα τον προσκυνηματικό τουρισμό, τις προοπτικές που έχει στη Ρωσική αγορά και τη δημιουργία πακέτων ανά την επικράτεια αλλά και λόγω του Αγίου Όρους στη Χαλκιδική.

Οι εκτιμήσεις για φέτος είναι ότι στο νομό θα ξεπεράσουμε τις 120 χιλιάδες αφίξεις από 100 χιλιάδες του 2012. Η μεγάλη είδηση είναι ότι ο όμιλος Mouzenidis από τον Αύγουστο θα έχει νέα αεροπορική εταιρία την "ΕΛΛΙΝΑΙΡ" με 3 Airbus 320 και στόχο να τα αυξήσει το 2014. Στο κομμάτι των επενδύσεων υπάρχει έντονο ενδιαφέρον τόσο για την απόκτηση ξενοδοχειακών μονάδων, όσο και εκτάσεων μέσω ΤΑΙΠΕΔ στο Παλιούρι της Κασσάνδρας και στον Άγιο Ιωάννη στη Νικήτη.
Την Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής εκπροσώπησαν η κα Μυκωνιάτη και η κ. Τσαπανίδου και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Καραπαναγιωτίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: