"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΠΑΟΚ: Καταγγελία για Δώνη, προχωρά με Γεωργιάδη

Πριν από λίγη ώρα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε πως αποφάσισε να καταγγείλει τη σύμβαση με τον Γιώργο Δώνη ενώ ανακοίνωση πως υπηρεσιακός τεχνικός αναλαμβάνει ο Γιώργος Γεωργιάδης.
Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ:
"Η ΠΑΕ Π.A.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι αποφάσισε να καταγγείλει τη σύμβαση με τον προπονητή της ομάδας κ. Γιώργο Δώνη για σπουδαίο λόγο που οφείλεται σε υπαιτιότητά του.
Οσον αφορά στα γεγονότα των...
τελευταίων ημερών και τον οδυνηρό αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου, αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο που ταξίδεψε στην Τρίπολη, αλλά και από όσους ονειρεύτηκαν τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου.
Η ομάδα αδίκησε τον εαυτό της και έδωσε το δικαίωμα να αμφισβητηθεί η ποιότητα και ο χαρακτήρας της. Υπάρχει όμως ακόμη ένας σοβαρός στόχος, η εξασφάλιση μέσω των play-off, της θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και είμαστε πεπεισμένοι ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν την ποιότητα για να τον πετύχουν. Σε αυτή την προσπάθεια θα έχουν την καθοδήγηση του νυν τεχνικού διευθυντή κ. Γιώργου Γεωργιάδη".

Γιατί η ΠΑΕ επικαλείται υπαιτιότητα του Δώνη

Η απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να προχωρήσει σε καταγγελία της σύμβασης συνεργασίας με τον Γιώργο Δώνη έχει να κάνει με το εξώδικο που έστειλε ο Έλληνας τεχνικός στα γραφεία της ΠΑΕ, σύμφωνα με το οποίο,επικαλείται απειλές που δέχθηκε για να αποχωρήσει, τονίζοντας ότι ζητά προστασία για να συνεχίσει να προπονεί την ομάδα. Αυτό εξόργισε τον Σαββίδη, και έχοντας τη γνωμοδότηση ότι δίνει νομικό πάτημα για καταγγελία, άναψε το "πράσινο φως" για να προχωρήσει η νομική υπηρεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: