«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Εγκαίνια των γραφείων της νεοσύστατης εταιρίας «easy radio taxi Χαλκιδικής»

  Την Πέμπτη 25 Απριλίου και ώρα 7μ.μ. έγιναν τα εγκαίνια των γραφείων της νεοσύστατης εταιρίας «easy radio taxi Χαλκιδικής» που βρίσκονται στα Ν. Μουδανιά (Εμπορικό κέντρο - ΚΤΕΛ Χαλκιδικής). Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παραβρέθηκαν οι : Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργου, ο Δήμαρχος Σιθωνίας Ιωάννης Τζίτζιος, ο Αντιδήμαρχος Νέας Προποντίδας Δαμιανίδης Βασίλειος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Νέας Προποντίδας Κοκκινίδης Κωνσταντίνος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Χαλκιδικής Απόστολος Πάνας και...
Χάρης Σαρόγλου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων και της Εταιρίας Τουρισμού του Νομού Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος, ο Πρόεδρος του Σωματείου Ταξί Χαλκιδικής η «Εξυπηρέτηση» Αντώνης Παπαθανασίου και ο Γραμματέας του Σωματείου Ταξί Νικόλαος Δελληάγγελος, επίσης η Πρόεδρος της Τουριστικής Επιχείρησης Α.Ε Δήμου Σιθωνίας Πάργα-Λαθούρη Μαρία, ο Πρόεδρος της Κοινωφελείς Επιχείρησης του Δήμου Σιθωνίας κ. Στυλιανός Κωστίκας, ο Διευθυντής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών της «Wind» Θωμάς Καρδάκος, ο εκπρόσωπος των τουριστικών Γραφείων tης «Tui» Κολονιάρης Δημήτριος, τα μέλη και συνεργάτες της εταιρείας.
Στην εκδήλωση τονίστηκε ότι η σύσταση της Εταιρείας ήταν αίτημα των καιρών ώστε να ενισχυθεί η προώθηση του τουριστικού προϊόντος του Νομού, αλλά και η καλύτερη ποιοτικά εξυπηρέτηση των πολιτών. Σημειώνεται ότι η τεχνολογία που παρέχει το σύστημα πλοήγησης και διαχείρισης του στόλου με το οποίο γίνεται η προώθηση των κλήσεων παρέχει πέραν αυτής, ισονομία στα μέλη και ασφάλεια τόσο στον οδηγό όσο και στον επιβάτη από επίβουλες ενέργειες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: