"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Χαλκιδικιώτης πρώτος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα 2013 στο Σκραμπλ


9ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΡΑΜΠΛ 

Εφετινός πρωταθλητής ο Χαλκιδικιώτης Κύρκος Αικατερινάρης
Η Πανελλήνια Ένωση Σκραμπλ (Π.Ε.Σ.) σε συνεργασία με τον Όμιλο Σκραμπλ Πτολεμαΐδας διοργάνωσε το 9ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκραμπλ  κατά το τριήμερο 22-24 Ιουνίου.
Ο Δήμος Αμυνταίου ήταν φέτος ο τόπος  διοργάνωσης και...
συγκεκριμένα ο Άγιος Παντελεήμονας Φλώρινας. Στο πρωτάθλημα, που διεξήχθη ταυτόχρονα για την πρώτη και δεύτερη κατηγορία, συμμετείχαν συνολικά 82 παίκτες από 7 πόλεις.
Νικητής στην Αʼ Κατηγορία αναδείχθηκε ο Κύρκος Αικατερινάρης, από τον Πολύγυρο, του Ομίλου Σκραμπλ Θεσσαλονίκης (Ο.Σ.Θ.). Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Νίκος Καραμπέτης, επίσης παίκτης του Ο.Σ.Θ. και την τρίτη ο μόλις 21 ετών Πάρης Κωστικιάδης από την Καβάλα.
Σε ό, τι αφορά στη Βʼ Κατηγορία, τις δύο πρώτες θέσεις κατέλαβαν ο Ζαχαρίας Κολοκυθάς και η Ελένη Καραδήμογλου, επίσης παίκτες του Ο.Σ.Θ., ενώ την τρίτη η Δήμητρα Μιχάλη του Ομίλου Σκραμπλ Αθηνών-Πειραιώς. Αξιοσημείωτη η συμμετοχή του Κριστόφ Ουζακίεβιτς από την Πολωνία, φοιτητή Γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που τερμάτισε στη 13η θέση της Βʼ Κατηγορίας με 5 νίκες σε 9 αγώνες.

Στην Ελλάδα σήμερα δραστηριοποιούνται πέντε συνολικά όμιλοι σκραμπλ (Θεσσαλονίκης, Αθηνών-Πειραιώς, Καστοριάς, Πτολεμαΐδας, Βέροιας). Υπάρχουν ακόμη  180 ενεργοί παίκτες από 9 πόλεις, που συμμετέχουν σε αγώνες για   την πανελλήνια κατάταξη.
Καταβάλλονται προσπάθειες να δημιουργηθεί και Όμιλος Σκαμπλ στη Χαλκιδική. Συγκεκριμένα πριν δυο χρόνια έγιναν εσωτερικοί αγώνες του Ο.Σ.Θ. στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιερισσού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: