«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Το Πανελλήνιο Σιρκουί του Μπιτς Βόλεϊ στη Σιθωνία.

Το Πανελλήνιο Σιρκουί του Μπιτς Βόλεϊ έρχεται στη Σιθωνία.
Το Camping Lacara μαζί με τον Δήμο Σιθωνίας και το Επιμελητήριο Χαλκιδικής φιλοξενούν το Σαββατοκύριακο το 3ο εφετινό Masters και 4ο τουρνουά της άμμου, αφού από εφέτος και τα Open αποτελούν ενεργό κομμάτι του σιρκουί.

Ο δήμαρχος Σιθωνίας, Ιωάννης Τζίτιος, τόνισε σχετικά:...
«Το μπιτς βόλεϊ, το οποίο στηρίζει ενεργά ο Δήμος μας, αποτελεί μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να αναδείξουμε τις όμορφες παραλίες μας, συνδυάζοντας την ψυχαγωγία με την άθληση. Καλωσορίζουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες στη Σιθωνία και είμαστε βέβαιοι ότι οι αγώνες θα αποζημιώσουν τους επισκέπτες τους οποίους καλούμε να έρθουν και να παρακολουθήσουν από κοντά αγώνες υψηλού επιπέδου».


Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ένωσης Κάμπινγκ Χαλκιδικής και της Διοικούσας Επιτροπής του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, Αντώνης Δεληδημητρίου, πρόσθεσε: «Η προσπάθεια ανάδειξης της Σιθωνίας συνεχίζεται και μέσα από το Camping Lacara προσπαθούμε να προβάλλουμε και τον εναλλακτικό τρόπο διακοπών και τουρισμού. Με την ανάληψη του τουρνουά Masters του Πανελληνίου Σιρκουί Μπιτς Βόλεϊ, σκοπός μας είναι να προσφέρουμε μία ακόμη σπουδαία μορφή διασκέδασης προς το κοινό και γιατί όχι το τουρνουά του Camping Lacara να μην εδραιωθεί και καθιερωθεί ως μόνιμος 'σταθμός' του αθλήματος και τα επόμενα χρόνια».

Το τουρνουά ανοίγει την αυλαία του την Παρασκευή (28/6) με τα προκριματικά Ανδρών - Γυναικών και το Σαββατοκύριακο (29-30/6) οι αγώνες θα κορυφωθούν με τους δύο τελικούς για τους οποίους οι διοργανωτές υπόσχονται πολλά παράλληλα happenings και εκπλήξεις για όσους βρεθούν στην αμμουδιά του Camping Lacara το τελευταίο τριήμερο του Ιουνίου.
halkidikinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: