«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Δ.Προποντίδας αύριο στις 5.30 τα χαράματα!

Το Πανηγύρι γίνεται στο Δημαρχείο Προποντίδας και όχι στον Αγ.Μάμα...
Τους πληροφόρησαν ότι αύριο θα κάνει "ΝΤΟΥ" στο πανηγύρι ΣΔΟΕ, Αστυνομία, ΙΚΑ κτλ και δεν έδωσαν ακόμα άδειες στους έκθετες!!! Ο Δήμαρχος είχε το μυαλό του στα σουβλάκια και στα λουκάνικα και ξέχασε να εκδώσει άδειες για τους εκθέτες !! Απίστευτα πράγματα....
Σας καλούμε να προσέλθετε σε έκτακτη συνεδρίαση του Σώματος που θα γίνει το Σάββατο 31/8/2013 και ώρα 5:30 π.μ. στην αίθουσα του ΕΠΟΚΑΜ στον Άγιο Μάμα. Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα διότι η απόφαση του...
ΔΣ της “ΕΠΟΚΑΜ Α.Ε.” που αφορά τους συμμετέχοντες στην παραδοσιακή θρησκευτική εμποροπανήγυρη του Αγίου Μάμα, περιήλθε στο Δήμο σήμερα 30/8/2013, ημέρα έναρξης της εμποροπανήγυρης. Μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης: 
Έκδοση αδειών συμμετοχής στην παραδοσιακή θρησκευτική εμποροπανήγυρη του Αγίου Μάμα, δυνάμει του Ν. 5550/1932 (ΦΕΚ177/Α'/31-5-1932) και του Ν. 2323/95.



Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Προποντίδας
Κοκκινίδης Κωνσταντίνος

Υ.Γ  Επειδή θα βγει πάλι ο Δήμαρχος και θα μας πει κακοπροαίρετους ότι δηλαδή δεν φταίνε αυτοί αλλά το Δ.Σ της ΕΠΟΚΑΜ που καθυστέρησε να βγάλει απόφαση κτλ (μπούρδες) ας μας θυμίσει ποιος διόρισε το Δ.Σ της ΕΠΟΚΑΜ Α.Ε, ποιανού τσιράκια είναι  και με ποσά αμείβονται μηνιαίως τα μέλη του.

http://nea-propontida.blogspot.gr/2013/08/530.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: